Da den kommende Batman, skuespilleren Ben Affleck, skulle medvirke i programmet “Find Your Roots” hos tv-kanalen PBS, forsøgte Affleck at dække over den del af sin familie, der tilbage i historien ejede slaver. Det afslører Vulture.

Se også: Første fulde trailer til “Batman v Superman: Dawn of Justice”!

Formålet med “Find Your Roots” er ellers at fortælle historien om en persons stamtræ. Både godt og skidt, men detaljerne om slavepiskerne i Afflecks familie skulle altså være forblevet en hemmelighed, idet skuespillernes folk forsøgte at presse programmets vært, Henry Louis Gates, til at droppe sit slavefokus.

Men det var Gates ikke indstillet på, der svarede tilbage på opfordringen: ”At gøre det ville være et brud med reglerne på PBS, ja, endda selv for Batman.”

Og så kom sandheden om Afflecks familie frem i “Find Your Roots”.

Efterkommeren til slaveejerne kan til næste år ses i “Batman v Superman: Dawn of Justice”, der får dansk premiere den 24. marts 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#21 Den fede 6 år siden

#20

Baby Strong (20) skrev:
Nu hvor du spørger, så er det ikke altid jeg gider, at læse det du skriver, men det ved at jeg fortryder senere, så jeg gør det alligevel.


Fedt. Det fremmer nu engang også snakken mærkbart, hvis vi læser det, vi skriver til hinanden. Og jeg synes jo egentlig bare jeg holdte ham op på netop det, han skrev. Svært at gøre andet. Men tak for input, modsat ham så strakte du dig jo trods alt så langt som til at sætte ord sammen.

Og intet bål. Bare lidt unødvendigt pindebrænde.
Gravatar

#22 Den fede 6 år siden

Men jeg vil da gerne medgive at begrebet "arvet synd" triggede mig. Det er et af de dummeste mest ikke-meningsgivende udtryk, mennesket har opfundet.
Gravatar

#23 nwinther 6 år siden

Den fede (17) skrev:
#16

Hvad med at forklare din pointe, når nu der åbenbart er en? Det er dig selv, der snakker om flagellation. Altså et religiøst betonet begreb som henviser til at piske sig selv over sine synder. Så igen, du antyder (af uforklarlige årsager), at han har et medansvar.

Prøv med rigtig argumentation (læs: ord).


Jeg har ikke noget behov for at forklare mig over for personager som i udgangspunktet mener, at det jeg skriver er "det rene idioti".
Det indikerer ikke rigtigt, at vedkommende har særlig megen plads til forståelse eller refleksion, uanset hvad jeg måtte have at sige.

Jeg tror ikke på, at der kommer noget frugtbart ud af at tale til den slags mennesker.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#24 Den fede 6 år siden

# 23

Endnu en sart sjæl....what a surprise. Du tager den nemme vej ud. "Jeg kommenterer lige for at sige, jeg ikke vil kommentere". Skid da hul i, hvad jeg mener om det du skriver. Forsvar, uddyb, argumenter. Ellers så er det da idiotisk.

Du skrev, hvad du skrev. Provokation eller ej. Men nu har jeg jo foreløbig svaret to og uddybet min indledende kommentar overfor dem. Hvor meget refleksion det bød på må du vurdere, men det stikker nok dit meme.

Skriv ny kommentar: