Længe har vi ventet på noget officielt om Rian Johnsons “Star Wars”-trilogi, og nu har vi endelig fået en ny opdatering fra instruktøren. Det ser dog ud som om, at Johnson-trilogien stadigvæk ligger langt ude i horisonten.

Johnsons hidtil eneste “Star Wars”-film, “Episode VIII: The Last Jedi”, er en af franchisens mest kontroversielle og fanforhadte film. Inden filmen udkom blev det dog annonceret, at en “Star Wars”-trilogi uafhængig af Skywalker-fortællingen var på vej fra instruktøren. Siden da har der godt nok ikke været nogen betydelig udvikling i projektet – bl.a. grundet instruktørens forpligtelse til hans succesfulde whodunit-franchise “Knives Out”, hvis anden film, “Glass Onion”, udkommer til december.

Læs også: “Knives Out 2” får premieredato og første glamourøse billeder

Alligevel er Johnson stadigvæk opsat på at færdiggøre projektet, der endnu ikke har fået sin begyndelse. Det fortalte han i et nyt interview med Empire:

“Jeg har holdt mig tæt til Kathleen [Kennedy], og vi mødes ofte og snakker om den [trilogien]. På nuværende tidspunkt er det bare et spørgsmål om planlægning, og hvornår det kan ske. Det ville knuse mit hjerte, hvis jeg var færdig, hvis jeg ikke kunne vende tilbage til den sandbox på et tidspunkt.”

Hvor Johnson ikke nødvendigvis var brikken, der passede perfekt ind i puslespillet, der var sequel-trilogien, har han dog vist, at han trives i et miljø med originale fortællinger – specifikt med den fantastiske “Knives Out”. Forhåbentlig er det noget, han kan bruge i sin egen trilogi, hvis det en dag lykkes for Disney og Johnson at få styr på kalenderen. Både han og Kennedy har i hvert fald stadigvæk filmserien i planerne, så hvis alt går efter planen, er vi langt fra færdige med Johnson i George Lucas-universet langt, langt borte.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 The Man With a Lot Of Names 1 år siden

Håber jeg ikke.
Gravatar

#2 Johnny42 1 år siden

Jeg synes logikken halter i mange af hans film. Tidsrejsekonceptet hang slet ikke sammen i Looper.

Det var fint nok at Luke var en sur gammel mand, men det blev slet ikke forklaret hvorfor han var blevet sådan. Det blev heller ikke forklaret hvorfor Admiral Holdo holdt hendes "plan" skjult for stort set hele resten af besætningen. Og Canto Bight plottet var fuldstændig frygteligt.

#3 Thomashotspot 1 år siden

[Indlæg er markeret som spam]

Skriv ny kommentar: