“Baby Driver”-stjernen Ansel Elgort og spillefilmsdebutanten Rachel Zegler danser for kærligheden i traileren til Steven Spielbergs yndefulde remake af musicalklassikeren “West Side Story”.

Traileren følger den unge Puerto Ricanske María Vasquez (Zegler), der forelsker sig i den charmerende ‘gringo’ Tony (Elgort) i 50’ernes New York. Deres kærlighed kompliceres dog af, at de har tilhørsforhold til to modstridende bander, de puertoricanske Sharks og de hvide Jets.

Spielberg har hele sin karriere nærmest væltet sig i vaskeægte filmklassikere, lige fra “Jaws” til “E.T.” til “Schindler’s List” til “Indiana Jones”-filmene, og jeg kunne blive ved.

Læs også: “Steven Spielbergs produktionsselskab indgår filmproduktionsaftale med Netflix”

“West Side Story” markerer dog første gang, at den levende legende forsøger sig med en musical — og hvad kunne være mere passende, end en af Broadway- og musicalhistoriens største værker nogensinde? Hvis nogen musical-debutant skulle kunne få projektet til at lykkes, må Spielberg i hvert fald være ét af de bedste bud, og indtil videre lover trailerne en utrolig stilfuld og gribende filmoplevelse, der kun vil blive bedre af at se den farverige scenografi skyde frem på det store lærred.

20th Centuury Studios står bag “West Side Story”, som vi kan se frem til at se i de danske biografer den 9. december.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: