Den første teaser trailer til Steven Spielbergs “West Side Story”-remake giver en stilfuld og fængende forsmag på instruktørens fortolkning af Broadway-musicalen af samme navn.

Der er meget at leve op til for den legendariske filmskaber. Den originale “West Side Story”-filmatisering fra 1961 er en af de mest anerkendte og elskede musicals nogensinde og blev da også anerkendt med hele 10 Oscar-statuetter.

“West Side Story” præsenterer en “Romeo og Julie”-inspireret kærlighedshistorie, der omhandler den forbudte kærlighed, der ligger imellem de forelskede teenagere Tony og Maria, der tilhører de to rivaliserende bander The Jets og The Sharks.

De forelskede hovedpersoner spilles af Ansel Elgort, der allerede har bevist sin rytmiske sans i Edgar Wrights “Baby Driver”, og filmdebutanten Rachel Zegler, der fik rollen foran over 30.000 andre ansøgere.

Læs også: “‘Baby Driver 2’ har længe været på vej – nu har Sony taget en beslutning”

Spielberg har som altid hænderne fulde, når det kommer til kommende filmprojekter. Den Oscar-vindende instruktør udvikler i øjeblikket en autobiografisk film baseret på hans egen barndom. Derudover producerer han den femte “Indiana Jones”, hvor danske Mads Mikkelsen netop er blevet castet i en endnu ukendt rolle.

Først kommer dog “West Side Story”, der får premiere den 22. december i år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: