Eddie Murphy er tilbage som Axel Foley i den næste “Beverly Hills Cop”, men han står over for et nyt sæt medskuespillere.

Murphy er – for at citere en anden velkendt action-komedie-franchise – ikke ‘too old for this shit‘. Stjernen vender nemlig tilbage til hans “Frækkere end politiet tillader”-rødder i filmseriens fjerde kapitel, der langt om længe har fået sin officielle titel: “Beverly Hills Cop: Axel Foley” – opkaldt efter Murphys hovedperson.

Titlen er dog ikke det eneste nye at fortælle om den kommende Netflix-film. “Inception”-stjernen Joseph Gordon-Levitt og “Zola”-skuespilleren Taylour Paige er nemlig blevet castet i to stadig ukendte roller. Det rapporterer Deadline.

Det er ved at være 38 år siden, vi først stiftede bekendtskab med Murphys ikoniske politimand. Dengang var det med Martin Brest ved roret, mens de to senere film har haft hhv. Tony Scott og John Landis i instruktørstolen. Spillefilmsdebutanten Mark Molloy er tilkoblet som instruktør på “Axel Foley”, der har “Aquaman”-forfatteren Will Beall tilkoblet manuskriptet.

Den velkendte Hollywood-producer Jerry Bruckheimer (“Top Gun: Maverick”), der også arbejdede på de to første “Beverly Hills Cop”-film, vender tilbage for at producere den nye film.

Læs også: “Tom Cruise har rundet milliard-dollar-milepæl for første gang: ‘Top Gun: Maverick’ er stjernens bedst indtjenende film”

“Beverly Hills Cop: Axel Foley” har ikke nogen premieredato endnu.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: