Disney og Pixars “Biler”-franchise tager den første afkørsel til Disney+ med den nye serie “Biler på tur”, og nu har vi fået vores første trailer.

Lynet McQueen har indtil videre ligget i spidsen af tre “Biler”-film, men det er ikke nok for den røde racerbil. Sammen med sin bedste ven, Bumle, drager han nemlig ud på nye oplevelser i “Biler på tur”.

Læs også: “Pixar har afsløret konceptkunst og premieredato til deres næste film ‘Elemental'”

Her skal den dynamiske duo over ni episoder krydse landet for at nå til Bumles søsters bryllup. Episoderne er fordelt ud over vennernes road trip og byder hver især på nye tempofyldte eventyr, der udvider mytologien om den animerede verden, som vi kender den. Som traileren viser, er det nemlig ikke længere kun antropomorfe biler, fly og andre transportmidler, vi kommer til at se. Vi møder også en mekanisk dinosaur, spøgelser og en gruppe biler, hvis “Mad Max”-inspirationer ikke er til at tage fejl af. Tag et kig på traileren herunder.

“Biler på tur” er skabt af Steve Purcell, medinstruktør af “Brave”. Owen Wilson og Steve the Cable Guy gentager deres roller som hhv. Lynet og Bumle. Serien får premiere på Disney+ den 8. september.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: