Pixar viger sjældent tilbage fra at give en forsmag på, hvad man kan forestille sig af deres kommende film, og deres næste projekt efter “Lighyear” er ingen undtagelse.

Animationsgiganten har afsløret konceptkunsten til deres næste film, der har fået titlen “Elemental”. Kunsten kan du se nederst i artiklen. Filmen instrueres af “The Good Dinosaur”-instruktør Peter Sohn og produceres af Denise Ream, der ligeledes arbejdede på den forhistoriske Pixar-film.

“Elemental” følger ifølge Deadline det umage makkerpar, Ember og Wade, i en by, hvor beboere bestående af elementerne vand, ild, jord og luft lever sammen. Her står den fyrige unge kvinde og fyren, der i højere grad blot følger strømmen, over for noget af en opdagelse: hvor meget de i virkeligheden har til fælles.

Læs også: “Ny ‘Lightyear’-trailer er fyldt med energi og eventyr”

Filmen er ifølge Sohn inspireret af hans egen barndom som søn af immigrerende koreanske forældre. Her voksede han op i Bronx i en stor blanding af kulturer, sprog og nabolag, hvilket altså har inspireret den elementprægede verden.

I forbindelse med afsløringen af konceptkunsten har Pixar også afsløret premieredatoen, som ligger den 16. juni 2023.

ElementalVis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: