“Batgirl” er det seneste Warner Bros. Discovery-projekt til at få sparekniven at føle.

Ingen Warner Bros. Discovery-film kan vide sig sikker. Den kommende DCEU-film “Batwoman”, der ellers var færdigfilmet og så godt som færdiglavet, er nemlig blevet skrinlagt, rapporterer The New York Post, hvilket medier såsom Variety og THR har bekræftet.

Beslutningen kommer efter flere måneders hovedpine for produktionsselskabet. Først besluttede man at skrotte den ellers nyligt annoncerede “Wonder Twins”-film, og senere begyndte historier om voldelige tendenser, anholdelser og grooming fra “The Flash”-stjernen Ezra Miller at dukke op – noget der sandsynligvis kommer til at koste skuespilleren superhelterollen.

Årsagen til skrinlægningen af “Batgirl” er der uenigheder om. The New York Posts kilder påstår, at filmen er blevet skrottet som resultat af fuldstændig forfærdelige test-screenings. Senere har Varietys og THR‘s kilder dog påstået, at beslutningen bunder i, at Warner Bros. har ændret sin strategi for udgivelsen af DC-film på HBO Max efter fusioneringen med Discovery. Dette understøttes af en Warner Bros. Discovery-talsmand, der ifølge THR udtalte:

“Beslutningen om ikke at udgive ‘Batgirl’, afspejler vores ledelses strategiske skifte i forbindelse med DC-universet og HBO Max. Leslie Grace er en utroligt talentfuld skuespiller, og denne beslutning er ikke en afspejling af hendes præstation.”

“Batgirl” skulle som bekendt have været den første DCEU-film til at få eksklusiv premiere på HBO Max. Det betød et budget, som ikke var helt så stort som DC’s biograffilm, men stadigvæk stort set med streamingbriller. Ifølge Variety var filmens budget oprindeligt omkring 75 mio. dollars (knap 550 mio. danske kroner), men grundet covid 19-protokoller var det steget til ca. 90 mio. dollars (knap 660 mio. danske kroner).

Som resultat af Warner Bros. Discoverys nye strategi giver det ifølge THR og Variety ikke længere mening at udgive storbudgetfilm på HBO Max, mens en biografpremiere alligevel kræver et budget, der er større end det, “Batgirl” kunne ‘skrabe sammen’. Strategien betyder dermed i sidste ende, at man lider et godt 90 mio. dollars stort tab på skrinlægningen af superheltefilmen.

Læs også: “Ben Affleck er tilbage som Batman i ‘Aquaman and the Lost Kingdom”

På trods af det – i superheltesammenhænge – beskedne budget, stod der et spændende hold bag “Batgirl”. Leslie Grace (“In the Heights”) var at finde under den blågule bat-dragt, som vi allerede har fået vores første kig på, mens J.K. Simmons igen ville være at finde i rollen som politikommissær Jim Gordon, som vi først var blevet introduceret til i “Justice League”. Michael Keaton, der inden længe gentager sin ikoniske rolle som Batman i “The Flash”, ville også optræde i filmen, mens Brendan Fraser skulle have spillet pyromanskurken Firefly. Filmen var instrueret af “Bad Boys For Life”-instruktørerne Adil El Arbi og Bilall Fallah.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: