Advarsel! Spoilers for “Barry” Sæson 1 & 2 forude.

Barry “Block” Berkman er tilbage i den nyeste trailer til Bill Haders fænomenale serie om en lejemorder, der forelsker sig i skuespil.

Det er efterhånden tre år siden, vi sidst har haft fornøjelsen af at følge med i HBO’s sorte komedieserie. Heldigvis der går ikke længe, før vi genforenes med Barry (Hader), Gene Cousineau (Henry Winkler), Fuches (Stephen Root) og NoHo Hank (Anthony Carrigan).

Læs også: “To ‘Sherlock Holmes’-serier er under udvikling hos HBO Max med Robert Downey Jr. involveret”

Inden den tredje sæson får premiere den 24. april, har vi fået en ny trailer, og Haders lejemorder/skuespiller ser denne gang ud til for alvor at have ramt bunden.

Det er i den grad også forståeligt, efter afslutningen på Sæson 2. Her gik Barry på en massakre i forsøget på at få ram på Fuches, hans ‘lejemorder-manager’, der havde afsløret, hvor politikvinden Janice Moss’ lig lå over for hendes kæreste, Barrys skuespillermentor, Gene. Barry dræbte Moss i slutningen af Sæson 1, da hun havde regnet hans virkelige identitet ud, men vil Barry være i stand til det samme over for Gene i den kommende sæson?

Hader selv har skabt serien sammen med Alec Berg. Begge har instrueret flere af seriens episoder, og de står også bag to hver i den nye sæson, der endnu engang består af 8 episoder.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: