“It”-stjernen Bill Skarsgård er ifølge Collider under forhandlinger om en rolle i Chad Stahelskis fjerde film i “John Wick”-franchisen.

Skarsgård slutter sig til et cast bestående af den japansk-britiske popsangerinde Rina Sawayama, “Race”-skuespiller Shamier Anderson, kampsportseksperten og “Ip Man”-stjernen Donnie Yen og selvfølgelig John Wick selv, Keanu Reeves.

Skarsgårds rolle er endnu ikke blevet offentliggjort, og ind til nu er Donnie Yens karakter den eneste nye karakter, vi ved noget om. Han bliver beskrevet som en gammel ven af John Wick, og de to deler både historie og fjender.

Om Skarsgård er en del af de to karakterers fælles fjender er ikke til at sige endnu, men den svenske skuespiller er bestemt ikke ukendt med skurkeroller. Hans hidtil største rolle har nemlig været som Stephen Kings uhyggelige klovn, Pennywise, i begge Andy Muschiettis “It”-film.

Vi ved fra de tidligere “John Wick”-film, at der bliver krævet meget fra skuespillerne ift. kampkoreografi og fysisk kunnen, og vi har allerede set stjerner som både Halle Berry og Common klare opgaven til et 12-tal. Det bliver altså spændende at se, om Skarsgård kan leve op til samme standarder, og om det overhovedet er nødvendigt for hans karakter.

Lionsgate-filmen har Chad Stahelski tilbage i instruktørstolen. Han tilsluttes af manuskriptforfatterne Michael Finch (“Predators”) og Shay Hatten (“John Wick: Chapter 3 – Parabellum”).

Læs også: “‘Better Call Saul’-stjerne amok i “Nobody” – fra skaberne af ‘John Wick'”

“John Wick: Chapter 4” får dansk biografpremiere den 26. maj 2022.



Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: