Skuespiller og kampsportsekspert Donnie Yen slutter sig til Chad Stahelskis næste film i den højt respekterede actionfranchise “John Wick”, rapporterer Deadline.

Donnie Yen er kendt for sine roller i film som “Rogue One: A Star Wars Story” og Disneys live-action “Mulan”. Dog er det især som frontmanden i den respekterede kampsportsfranchise “Ip Man”, Yen har gjort sig bemærket.

Den 57-årige skuespiller, der kommer fra Hong Kong, passer som fod i hose til den nydeligt udviklede verden af lejemordere, og hans casting virker som et naturligt næste step for den action- og kampsportsfyldte franchise.

Yens karakter beskrives som en gammel ven af Keanu Reeves’ titulære lejemorder. De to karakterer deler både historie og fjender, så forhåbentlig betyder det, at vi får lov at se dem kæmpe side om side i en eller flere vilde actionscener.

Vi så i hvert fald i “John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, at Reeves’ karakter er i stand til at slå sig sammen med andre lejemordere på bedste vis i den fantastiske scene, hvor han og Halle Berrys Sofia (og ikke mindst hendes hunde) udryddede alle, der stod i deres vej.

Læs også: “‘The  Continental’: “John Wick”-spinoff-serie bliver en prequel i 70’erne med Winston i fokus”

Yen er ikke den eneste nye casting, vi har fået i den her uge. Den britisk-japanske sangerinde Rina Sawayama får nemlig sin spillefilmsdebut i den kommende film.

“John Wick: Chapter 4” instrueres af franchisens skaber Chad Stahelski, mens filmen skrives af “John Wick: Chapter 3”-forfatter Shay Hatten og “Predators”-forfatter Michael Finch.

“John Wick: Chapter 4” får premiere den 26. maj næste år.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 KeeZ 6 måneder siden

Nice! Jeg er kæmpe fan af Donnie Yen, så jeg håber han får en essentiel rolle i 4'eren.
Gravatar

#2 Thomas82 6 måneder siden

Lover godt
Gravatar

#3 Hr hording 6 måneder siden

jaaaaaaaaaaaaaaa tak ....han er ren klasse .....meget få mennesker på planeten jeg nyder udele håndmadder som ham .....og i den type fight senes ......koooooom barrrrr do
“Some motherfuckers are always trying to ice-skate uphill.”
Gravatar

#4 ParadokS 5 måneder siden

lidt lollet at kalde donnie yen "rogue one" stjerne... må være den film han er mindst kendt for :F

Skriv ny kommentar: