Andy Muschietti teaser Michael Keatons tilbagevenden i rollen som Batman med et nyt billede af karakterens klassiske logo.

Michael Keatons navn stod øverst på rollelisten, da Tim Burton i 1989 indspillede sin succesfulde og på det tidspunkt noget mørke fortolkning af “Batman”. Siden nåede Keaton at spille med i 1992-opfølgeren “Batman Returns”, inden han valgte at frafalde rollen, da Burton ikke blev ansat til den tredje film i franchisen.

Nu vender han så tilbage til karakteren for første gang i 30 år, når “It”-instruktør Andy Muschiettis “The Flash” får premiere den 3. november i 2022. Sidste år fik vi den første illustration af Keatons Batman sammen med Ezra Millers lynhurtige superhelt, og nu giver Muschietti os et blodigt første blik på Keatons kostume med det klassiske Batman-logo, som vi kender det fra Tim Burton-filmene.

Selvom Burton-filmene så Keatons kappeklædte hævner gøre ting, der unægteligt må have kostet nogle håndlangere livet, så er det en velkendt regel, at karakteren ikke slår ihjel. Derfor er det spændende at, se om blodet på logoet betyder, at en ældre “Flashpoint”-Batman fuldstændig har givet op på den regel, eller om han blot stadig har nogle gode slag i sig.

Keaton bliver ikke den eneste Batman, vi får at se i “The Flash”. Også Ben Afflecks udgave (der om nogen kunne slå håndlangere ihjel) er tilbage i filmen, på trods af at han ellers havde lagt kappen på hylden. Derudover kan vi også glæde os til at se Supergirl få sin spillefilmsdebut med den talentfulde Sasha Calle i rollen.

Læs også: “DC har castet Supergirl i den kommende ‘The Flash'”

Det var også meningen, at Ray Fisher skulle have gentaget sin rolle som Cyborg, men han blev skrevet ud efter en konflikt med Warner Bros.’ ledelse.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 sraw rats 2 år siden

Ser godt ud... minder om Watchmen... filmen

Skriv ny kommentar: