Den første trailer til horror-filmen “Barbarian” byder på en uforglemmelig nat i en creepy lejebolig.

“Nogle bliver en dag. Nogle bliver en uge. Nogle rejser aldrig.”

Sådan lyder det fra den nye trailer til den kommende 20th Century Studios-gyser fra instruktør/forfatter Zach Creggers, der er kendt som medskaber, producer og skuespiller i comedy-sketchshowet “The Whitest Kids U’ Know”. Dermed følger han i fodsporene på instruktører som Jordan Peele og John Krasinski, der også var kendt for deres præstationer i komedier, men som bevægede sig over i gysergenren som instruktører.

Læs også: “‘Smile’-trailer teaser ny creepy Paramount-gyser fra debutinstruktør”

Traileren introducerer os til Tess (Georgina Campbell), der i forbindelse med et jobinterview ankommer til en lejebolig, som dog er blevet dobbeltbooket. Her møder hun den mystiske Keith (Bill Skarsgård), som lader hende overnatte. Huset gemmer dog på skræmmende hemmeligheder, og Tess har masser at være bange for.

Campbell er blandt andet kendt for sine roller som Amy i “Black Mirror”-episoden “Hang the DJ” og som Natalie Thompson i Apple TV+-serien “Suspicion”.

“It”-stjernen Skarsgård er et bedre kendt navn i Hollywood og har for nylig fået hovedrollen i det kommende “The Crow”-reboot fra Rupert Sanders.

“Barbarian” har endnu ingen dansk premieredato, men får premiere i de amerikanske biografer den 31. august.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: