Et reboot af “The Crow” gør klar til at lette med “It”-stjernen Bill Skarsgård i hovedrollen.

Franchisen, hvis første film udkom i 1994, har stået over for et hav af mislykkede reboots i flere forskellige udviklingsstadier. Senest var Jason Momoa tilkoblet projektet som hovedrollen i en film instrueret af Colin Hardy (“The Nun”), men de to var begge droppet ud af projektet i maj 2018.

Læs også: “Efter afsked: Sådan skulle Jason Momoa se ud i ‘The Crow'”

Nu kan fans dog begynde at glæde sig, for langt om længe ser det ud som om, et “The Crow”-reboot bliver til virkelighed. Det rapporterer The Hollywood Reporter. Det er instruktøren af live action-adaptationen af “Ghost in the Shell”, Rupert Sanders, der står bag roret på filmen. “King Richard”-forfatter Zach Baylin har skrevet et manus baseret på James O’Barrs tegneserie af samme navn.

Skarsgård skal spille Eric Draven, en mand der sammen med sin forlovede bliver myrdet af en bande, efter deres bil bryder sammen. Da en krage genopliver Draven, begynder han en vendetta mod banden, der tog hans elskede fra ham.

Ifølge EW er sangeren og skuespilleren FKA Twigs (“Honey Boy”) også tilkoblet projektet, selvom hendes rolle endnu er ukendt.

På trods af at den originale film er noget af en kultklassiker, hviler der en mørk sky over produktionen. Her døde Brandon Lee, filmens stjerne, nemlig som følge af en skudulykke.

“The Crow” har ikke nogen officiel premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: