Universal Pictures har udsendt nogle nye billeder fra gyseren “The Last House on the Left”, der er en genindspilning af Wes Cravens “Rædselsnatten” fra 1972.

Billederne kan ses i fuld størrelse ved at klikke i galleriet under nyhedsbilledet, mens man her kan finde filmens tidligere udsendte trailer samt tv-spots.

I filmen banker fire gennemblødte fremmede på døren til familien Collingwoods sommerhus og fortæller, at de er kørt galt i deres bil. Ægteparret John og Emma lukker dem selvfølgelig ind og prøver at lappe de værste skader. Mere kan de ikke gøre, for strømmen er gået og telefonforbindelsen med.

Men hvad, de endnu ikke ved, er, at de fremmede få timer tidligere – inden uvejret brød løs – kidnappede John og Emmas datter og hendes veninde, voldtog dem og efterlod dem for døde. Først da pigen mere død end levende får slæbt sig op til huset, går den uhyggelige sandhed op for dem. Men hvad stiller et pænt ægtepar op overfor en bande psykopater, der har forgrebet sig på deres datter…?

Svaret til det spørgsmål – der sandsynligvis bliver blodigt – kan findes 17. juli, når “The Last House on the Left” indtager danske biografer.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Frederik 14 år siden

Jeg så den for et par uger siden. I den første halvdel sker der nogen ting som er virkelig ulækre og jeg var tæt på at slukke. Men hvis man kan holde ud til den sidste halvdel er resten af filmen ret god.
Gravatar

#2 chronaden 14 år siden

lige lovligt meget spoiler i den beskrivelse? :P
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#3 mbk 14 år siden

Hvis du synes der er meget spoiler i beskrivelsen skal du da ikke se traileren. Når du har set traileren er der ikke grund til at se filmen !
Gravatar

#4 Bardoboy 14 år siden

#3 enig.. Den afsløre godt nok meget, men måske man ligger mere mærke til det, fordi man kender den orginale?

Så den orginale for en tre måneder siden, må sige jeg synes den var ret dårlig.
Gravatar

#5 Silver666 14 år siden

mbk (3) skrev:
Hvis du synes der er meget spoiler i beskrivelsen skal du da ikke se traileren. Når du har set traileren er der ikke grund til at se filmen !
Tak for det så holder jeg mig fra Traileren :-)

Skriv ny kommentar: