Hos Yahoo! Movies er det nu muligt at se nogle eksklusive billeder og tegneseriestoryboards til Frank Millers og Robert Rodriguez’ filmatiserng af “Sin City”.

“Sin City” er baseret på Millers succesfulde tegneserie af samme navn og finder sted i syndens by, som er overrendt af korrupte strømere, kriminelle og sexede damer.

På rollelisten til den ventede film finder man stjerner som Mickey Rourke, Bruce Willis, Benicio Del Toro, Clive Owen, Jessica Alba, Rosario Dawson, Elijah Wood, Brittany Murphy, Josh Hartnett, Jaime King, Maria Bello, Michael Clarke Duncan og Michael Madsen.

Filmen får dansk premiere 15. juli.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 filmz-killer9863 18 år siden

Det er da nogle flotte billeder.
Gravatar

#2 Jay El 18 år siden

Jeg vil lige indsparke en fodnote i denne tråd også om at den danske premiere tilsyneladende er fremskudt til d. 3. juni.

I hvert fald ifølge:

Filmkalenderen
CinemaZone

De øvrige sites jeg kender, som havde filmen stående til en premieredato d. 15. juli har nu slette filmen fra deres liste.
Gravatar

#3 rammy 18 år siden

Det er sq en film jeg glæder mig til ! Håber virkelig ikke at den skuffer...men det kan vel for fanden ikke gå helt galt med
Bruce Willis, Benicio Del Toro, Michael Madsen og Mickey Rourke :-D
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#4 SteeN! 18 år siden

Det ser godt nok godt ud, det må man sku sige.. Glæder mig som et lille barn :D
"Ja ja - du flyver og hvad så?"
Gravatar

#5 filmz-gofferoffer 18 år siden

#2

Hvis du har ret, så freaker jeg fuldstændig ud... Må... Ha'... Den... Film... NU! ;-P

PS: Fandt lige ud af, at Hostage også har premiere i de danske biografer den samme dag. Det er ik' særligt smart efter min mening. Ser mere frem til Sin City, men Hostage ser ud til at få gode anmeldelser indtil nu. Så på en måde håber, jeg stadig lidt, at den er til d. 15. juli.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#6 Jay El 18 år siden

#5 Det er ikke et spørgsmål om hvorvidt jeg har ret. Jeg videreformidler bare hvad jeg ser. ;-)

Skriv ny kommentar: