Danske Biografer undrer sig over årsag til PVOD-premiere på “Scoob!” i Danmark.

Den skulle have været forsommerens store familiefilm i biograferne. Men så kom coronakrisen, hvilket sendte Scooby-Doo-filmen “Scoob!” ud af biograferne og direkte ud på PVOD – i første omgang i USA.

Men hvad med Danmark? I sidste uge kom svaret fra Warner Bros., der også annoncerede en streaming-premiere i Danmark. Årsagen? Publikums bekymring for at gå i biografen.

Den begrundelse forstår man imidlertid ikke noget af hos biograferne, som ikke er blevet spurgt om det danske publikums trang til at gå i biografen i den nuværende situation:

”De har ikke spurgt os,” siger Danske Biografer-direktør Lars Werge til Filmz.

Derfor undrer Lars Werge sig over meldingen fra Warner Bros., der senere i august sender “Tenet” ud i de selv samme biografer, som altså tilsyneladende ikke er sikre nok til en “Scoob!”-premiere.

Læs også ‘“Scoob!” dropper biografen: Dansk PVOD-premiere – her er prisen‘.

“Scoob!” får dansk PVOD-premiere den 13. august.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 1 måned siden

Jeg tror nu nok der ville være en masse børnefamilier, der ville gå i biografen, men det bliver så deres tab.
Gravatar

#2 Movie Daddy 1 måned siden

Er selv familie far. Og NEJ! vi var ikke taget i biffen, og overhovedet ikke sådan som folk ikke overholder (sprit, afstand) for tiden.
Vores familie hygge bliver PVOD hjemme, da vi spare over 500kr på sådan en film tur. Så i høre INTET brok fra vores side.
Gravatar

#3 Jesper_w 1 måned siden

Sjovt jeg har været i biografen og de har bare styr på det. (CinemaxX kbh) og folk i biffen hold pænt afstand og intet der. Så jeg er klar til tenet og andre film.

Skriv ny kommentar: