Disney udsender storfilmen “Mulan” direkte på PVOD via Disney Plus – udsender også i udvalgte biografer.

Den har kostet 200 millioner dollars med henblik på at blive én af årets største biograffilm. Men “Mulan” er blevet udskudt igen og igen på grund af coronakrisen.

Nu skifter Disney premiere-strategi. “Mulan” vil om én måned blive tilgængelig direkte via Disney+ i USA, Canada, Australien, New Zealand samt udvalgte lande i Europa – tjenesten har globalt rundet 60 millioner brugere.

Disney Plus-abonnenter får dog ikke gratis adgang til “Mulan”, som bliver en såkaldt PVOD-titel, der i USA får en pris på 29,99 dollars.

I de lande, hvor Disney Plus ikke er tilgængelig, vil “Mulan få en almindelig biografpremiere.

Det vides endnu ikke, hvordan eller hvornår “Mulan” får premiere i Danmark, hvor Disney Plus først går i luften den 15. september.

Læs også ‘Danske Biografer reagerer på PVOD efter 17 dage: ‘Nej tak’‘.

“Mulan” får amerikansk premiere den 4. september.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Johnny42 1 måned siden

Okay, det er da endnu et skråplan. Hvis man betaler til en streaming tjeneste, forventer man adgang til ALLE film på tjenesten. Man har allerede betalt for tjenesten, så hvorfor betale ekstra, og det endda for film man ved bliver tilgængelig på tjenesten inden for et halvt til et helt år.
Gravatar

#2 SverriJ 1 måned siden

Det er da det samme med Viaplay.

Heldigvis er man ikke tvunget til at se den, og man kan bare vente til den bliver gratis. :)
Gravatar

#3 filmz-Den Lyserøde Panda 1 måned siden

Det bliver interessant at se hvordan interessen for filmen bliver, når man kan vente og se den 'gratis'.
Gravatar

#4 Bishop 1 måned siden

#3
Alle film kan vel ses “gratis“ hvis man venter længe nok.
Gravatar

#5 Johnny42 1 måned siden

#2 Men nu ejer Viaplay så ikke de film de tilbyder som VOD.

Der kommer dog en positiv ting ud af det når alle de store filmselskaber får deres egen streaming tjeneste. Så vil det være slut med diffentielt indhold i forskellige lande. På Netflix har man ikke adgang til det samme udvalg i alle lande, selvom man betaler det samme, eller måske mere, og endnu værre er det når de kun tilbyder få sæsoner af en serie.
Gravatar

#6 filmz-DonOlsen 1 måned siden

Gudskelov er det en film jeg personligt ikke kunne være mere ligeglad med ligesom resten af deres remakes af klassiske tegnefilm. Jeg er sikkert en sur gammel mand men jeg kan slet ikke forstå at de sælger. Men ja det er lidt af et skråplan når man allerede betaler et abonnement.

Skriv ny kommentar: