31 nye kommuner rammes nu af skærpede corona-restriktioner – biograferne må lukke.

Mandag meddelte regeringen, at biograferne som led i en række nye restriktioner onsdag skulle lukke ned i 38 danske kommuner.

Nu opjusteres det antal med yderligere 31 kommuner, hvilket betyder, at restriktioner nu snart gælder for 69 ud af landets 98 kommuner – i alt 79 procent af den danske befolkning.

De nye 31 kommuner er Aalborg, Fredericia, Vejle, Middelfart, hele Region Midtjylland og den resterende del af Region Sjælland.

Læs også ‘Danske Biografer reagerer på nedlukning: ‘Ingen smitte i biograferne’‘.

Restriktionerne træder i kraft for de nye 31 kommuner fra fredag den 11. december kl. 16.00 og gælder til den 3. januar.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 10 måneder siden

Nå men Esbjerg biograf holder stadigvæk åbent, så der tager jeg til i weekenden. Jeg havde faktisk ikke planlagt at tage i biograf i weekenden, men fuck det, når man stadigvæk kan smutte i Bilka og storcentrene, så skid hul i det og så ser jeg Liam Neeson i Honest thief :-).
Gravatar

#2 Mads47 10 måneder siden

Heldigvis er min kommune ikke i blandt de lukket, men tror sku ikke der går længe. Vi oplever kæmpe stigning reservationer på restauranter som primært kommer fra andre nærliggende kommuner.

Skriv ny kommentar: