Biografklub Danmark corona rabat halv pris 19/20 / Filmz.dk

Biografklub Danmark melder ud om 4 coronaklemte film til halv pris


Danmarks største rabatordning for biograffilm melder nu ud om den resterende del af sæsonen.

Det er ét af de bedste tilbud til de danske biografgængere. For 98 kroner modtager man et rabathæfte, der giver halv pris på 10 udvalgte biograftitler over det kommende år.

I denne sæson mangler fire film i Biografklub Danmark at få premiere, men bliver nu klemt af coronakrisen.

Det er tale om Oscar-vinderen “Little Women”, bestseller-filmatiseringen “Undtagelsen”, musikfilmen “Wild Rose” og den danske “Vores mand i Amerika”.

“Little Women” og “Undtagelsen” er allerede blevet udskudt på grund coronalukningen af de danske biografer – “Wild Rose” og “Vores mand i Amerika” har endnu planlagt premiere i henholdsvis maj og juni.

Den kommende sæson 2020-21 vil normalt begynde til august med 10 nye film – hvad betyder det for Biografklub Danmark-medlemmer med rabatkuponer til de resterende film i denne sæson?

”Der er ingen af Biografklub Danmarks rabatkuponer, der løber ud, så alle medlemmer vil kunne bruge rabatkuponerne blot med en forsinkelse, når først filmene bliver vist i biograferne, men desværre er det for tidligt at sige noget om, hvornår præcis filmene vil kunne få premiere,” siger Lykke Lind Thomsen fra Biografklub Danmark til Filmz.

Lykke Lind Thomsen forsikrer dog om, at de fire titler vil få premiere under Biografklub Danmark, hvilket sikrer biografbilletten til halv pris for 19/20-medlemmerne.

Læs også ‘Filmz erfarer: Corona sender første danske biograffilm på streaming’.

Hvordan 20/21-sæsonen vil udspille sig i lyset af coronakrisen, er dog endnu for tidligt at sige, men den kan også risikere at blive udskudt:

”Ligeledes arbejder vi på flere forskellige scenarier og strategier i forhold til den nye sæson. Alt afhænger lige nu af, hvordan den kommende periode udvikler sig, og hvornår der er udsigt til, at biograferne igen får lov at samle gæster i mørket.”Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 9 måneder siden

Nogle oplysninger om de film der havde haft premiere, men som stadig gik i biografen da nedrykningen trådte i kraft, om de også vil gå i biograferne, når de starter op igen?

Jeg fik ikke set Bombshell, men ud fra hvad jeg har set og læst så er det ikke det store tab, hvis jeg ikke får set den i biografen, så det overlever jeg nok.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 9 måneder siden

#1 Det vil være op til den enkelte biograf.

Skriv ny kommentar: