Coronakrisen får også betydning for dansk film – satser på streaming på grund af lukkede biografer.

I sidste uge var der VOD-premiere i Danmark på Universals biograftitler “The Invisible Man”, “Emma” og “The Hunt”. I denne uge følger Sony trop med Vin Diesel-filmen “Bloodshot”, der får dansk streaming-premiere fredag den 27. marts.

Den udvikling har Danske Biografer advaret imod. Det er hverken godt for branchen eller publikum, lyder advarslen – læs om det her.

Men med mandagens forlængelse af regeringens corona-foranstaltninger – der aktuelt holder de danske biografer lukkede – så er der ikke udsigt til biograffilm på den her side af påsken. Og det er ikke usandsynligt, at lukningerne vil vare ved i endnu længere tid.

Derfor har flere danske distributører fortsat planer om at trodse anbefalingen fra Danske Biografer om ikke at give streaming-premiere på film, der ellers var tiltænkt biografen.

Læs også ‘Regeringen forlænger lukningen af biograferne i Danmark – påvirker 5 film‘.

Filmz erfarer således nu, at der konkret arbejdes på at give den første danske biograftitel streaming-premiere som konsekvens af coronakrisen. Pris og premieredato er endnu ukendt.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 SnakePliskin86 5 dage siden

Altså er titlen på filmen også ukendt?
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 5 dage siden

#1 Nej, men kan/må endnu ikke afsløre titlen. Desværre.
Gravatar

#3 Justin 5 dage siden

Det eneste biograferne lever på er deres monopol, så det er da klart at de er sure, tænk hvis filmselskaberne finder ud at det der streaming er godt, så får biograferne et kæmpe problem, hvis de skal konkurrerer mod streaming
Gravatar

#4 MacGuffin 4 dage siden

Det er vel "Børnehjemmet" eller "Kød og blod".

Skriv ny kommentar: