“BioShock”-filmen blev stoppet af spillets skaber


Der var længe tale om at lave en Hollywood-blockbuster baseret på det populære videospil “BioShock”, og der var endda store navne tilknyttet projektet, der dog aldrig endte med at blive til noget.

Se også: Spillefilm over “BioShock” er ude på dybt vand.

Skaberen af “BioShock”, Ken Levine, kan nu udtale, at det var ham, som i sidste ende lagde projektet i graven, efter at filmstudiet havde fået kolde fødder over det trecifrede millionbeløb, filmen ville koste at lave.

“BioShock” stod først til at blive instrueret af “Pirates of the Caribbean”-instruktøren Gore Verbinski, der var klar på at lave en dyster gyserfilm til 200 millioner dollars. Filmstudiet blev dog nervøse, efter “Watchmen” udkom og derefter floppede finansielt, hvorefter de prøvede at få budgettet ned på 80 millioner dollars.

Dette var Verbinski dog ikke interesseret i, og han forlod efterfølgende projektet. Alt gik derefter ned af bakke, og Levine blev efterhånden så uinteresseret i filmens drejning, at han selv valgte at hive stikket ud.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Lyhne 8 år siden

Endelig lidt fornuft i filmland... Jeg så gerne filmen blive lavet, men hellere at de trækker stikket, end at gå på kompromis med historie og vision... ellers havde det jo nok endt ud med at Uwe B. var kommet på banen... og det synes jeg ville være synd!
Gravatar

#2 Kaversmed 8 år siden

Fantastisk.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#3 Bruno 8 år siden

Selvfølgelig er Verbinski ikke interesseret, hvis han ikke har en ultrazillion til at lave CGI for. :)
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#4 the_paki_don 8 år siden

Vildt at tænke at $80 millioner ikke er mange penge... 300 blev lavet for $65 millioner...

Det er som om, at nogle gange så glemmer man at tage udfordringen op, når det gælder at arbejde mod et budget, men fair nok...

De instruktører har jo kæmpet den kamp tidligere i deres karriere og så kan jeg et eller andet sted godt forstå, at de ikke gider at "gå tilbage" igen...

Føler dog, at det kan være sundt at vende tilbage til rødderne og kæmpe på en slagmark, som har været med til at definere en og så se, hvordan man klarer sig nu. Hvordan man er vokset med opgaven siden hen.

Alle spil behøver dog ikke at blive til film og det er fint, at Bioshock ikke kommer til at blive til en.
Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer
Gravatar

#5 Hr. Nielsen 8 år siden

the_paki_don (4) skrev:
Det er som om, at nogle gange så glemmer man at tage udfordringen op, når det gælder at arbejde mod et budget, men fair nok...
Jeg kan forstå man går, hvis det er den kreative proces, men budgettet alene, der har jeg det som dig. Selvsagt kan man ende med at gøre det. Men der burde også være en udfordring og jeg mener faktisk, at det indimellem da også må gøre at man må tænke mere kreativt og at den udfording, faktisk kan gøre en film bedre. Star Wars sagaen steg i hvert fald ikke i kvalitet set i forhold til budget.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#6 Ericmase 8 år siden

Øv. Ville ellers godt have en film ud af det geniale univers frem på det store lærred!
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#7 Kviesgaard 8 år siden

Respekt til skaberen af spillet for, at hive stikket i stedet for, at lade projektet degenerer til et eller andet, som ikke er spil-universet værdig. Det kunne i yderste instans også påvirke en eventuel Bioshock 3 negativt, hvis filmen blev et flop.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#8 Kyllingebenet 8 år siden

Jeg gad godt at Bioshock 4 foregik på månen.
Mental striptease..
Gravatar

#9 the_paki_don 8 år siden

#8

På Newt Gingrichs Månebase? :)
Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer
Gravatar

#10 Gasivodo 8 år siden

tak
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(

Skriv ny kommentar: