Den populære instruktør og skuespiller George Clooney har efter længere tids planlægning startet optagelserne på sin kommende film “The Monuments Men” i Berlin, hvor han atter både står bag kameraet som instruktør og desuden har hovedrollen.

Se også: Daniel Craig og Bill Murray i George Clooneys næste film.

Udover at filmens optagelser er blevet påbegyndt, er det også kommet frem, at Daniel Craig ikke længere er en del af rollebesætningen. Craig blev ellers tilknyttet projektet tilbage i oktober.

“The Monuments Men” omhandler en gruppe kunsthistorikere og museumsarbejdere, der af Franklin D. Roosevelt i slutningen af 2. verdenskrig får til opgave at rejse bag fjendes linjer i Tyskland for at stjæle værdifulde malerier fra nazisterne, før de bliver destrueret.

Udover Clooney er bl.a. også Matt Damon, Bill Murray, Cate Blanchett, Jean Dujardin, Hugh Bonneville og John Goodman en del af den stjernespækkede rollebesætning.

Bag manuskriptet finder vi også Clooney, der har stået for historien i samarbejde med Grant Heslov.

Filmen er sat til at få udgivelse i december i slutningen af året i USA, men rammer højst sandsynligt først de danske biografer et par måneder senere i 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 dkkev 7 år siden

jeg kan sgu efterhånden godt lide Clooney - han har dæleme spyttet noget kvalitet ud de sidste par år. Men - ku' man nu ikke bare godt snart se ham i en rigtig led skurkerolle eller noget... der er lidt for meget hero over ham.. a la Bruce Willis, Mel Gibson, Harrison Ford.... list goes on.

Skriv ny kommentar: