DCU’s magthierarki har for alvor ændret sig, må Dwayne Johnson sande, efter det står klart, at en fortsættelse til “Black Adam 2” ikke er i James Gunn og Peter Safrans foreløbige planer.

Johnson brugte et hav af år på sit passionsprojekt, “Black Adam”, som langt om længe så dagens lys i oktober – desværre til skuffende tal i billetlugen.

Selvom der i et par uger nu har gået rygter om, at “Black Adam 2” ikke lå i kortene for DCU, er det først nu, vi hører ordene fra hestens egen mule. I et opslag på Twitter har Johnson selv forklaret situationen, hvor det nu står klart, at karakteren ikke bliver en del af det “første kapitel” i Gunn og Safrans nye DCU.

Dog betyder det ikke nødvendigvis, at vi aldrig kommer til at se karakteren i DCU igen. Ifølge Johnson har hans produktionsselskab Seven Bucks aftalt med DC Studios at undersøge, hvordan karakteren kan bruges i DCU-fremtiden.

Den utroligt Twitter-aktive Gunn har svaret på Johnsons opslag, hvor han siger, at han ikke kan vente med snart at arbejde sammen. Han uddyber dog ikke i hvilket omfang.

Gunn og Safran har, siden de overtog lederskabet i det, der nu hedder DC Studios, haft travlt med at skabe det nye DCU (tidligere DCEU). Det betød først, at Patty Jenkins’ “Wonder Woman 3” ikke længere var under udvikling, og siden måtte vi vinke farvel til Henry Cavill som Superman – blot halvanden måned efter at skuespilleren officielt vendte tilbage til karakteren.

Læs også: “James Gunn skriver ny ‘Superman’-film: Henry Cavill vender officielt ikke tilbage”

Nu er Black Adam altså den seneste karakter til at lide konsekvenserne af DC-magtskiftet, selvom døren dog ser ud til at stå på klem for antihelten i fremtiden.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: