Vi kan forberede os på at skulle sætte os godt til rette, når vi skal i biografen for at se “Black Panther: Wakanda Forever”. Filmen bliver nemlig den næstlængste i MCU.

De to seneste MCU-film, “Thor: Love and Thunder” og “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, har begge varet omkring de to timer, hvilket er usædvanligt kort for en film i Marvels superhelteunivers. Det bliver dog ikke tilfældet for det næste levende billede i Marvel Studios-folden.

“Black Panther: Wakanda Forever” får nemlig en spilletid på hele 2 timer og 41 minutter, bekræfter THR. Dermed bliver den 25 minutter længere end dens forgænger fra 2018, mens den bliver den andenlængste film i hele MCU – kun bag Marvel Studios-kulminationen “Avengers: Endgame” fra 2019, der var 3 timer og 1 minut lang.

Skuespilleren bag titelkarakteren i 1’eren, Chadwick Boseman, døde i den alt for unge alder af 43 år efter en kamp mod kræft. “Wakanda Forever” recaster ikke karakteren, men vil i stedet mindes både Boseman og T’Challa.

Du kan se traileren til “Black Panther: Wakanda Forever” lige her.

Ryan Coogler, der instruerede 2018-filmen står endnu engang bag kameraet, mens han igen har slået sig sammen med Joe Robert Cole for at skrive manuskriptet.

På rollelisten finder vi Angela Bassett, Letitia Wright, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Winston Duke og Tenoch Huerta.

“Black Panther: Wakanda Forever” får premiere i de danske biografer den 9. november.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: