Et af Hollywoods helt store stjerneskud erstattes af et andet i den kommende Ridley Scott-film “Kitbag”.

Jodie Comer har desværre måttet droppe ud af den historiske storfilm om den franske kejser og krigsleder Napoleon Bonaparte efter modstridende projekter i hendes skema. Dermed må hun (indtil videre) vinke farvel til sit gensyn med Ridley Scott, der tidligere instruerede hende i “The Last Duel”, som havde premiere i slutningen af sidste år.

Læs også: “Ridley Scott vil lave ‘long cuts’ af ‘House of Gucci’ og ‘The Last Duel'”

Comer skulle have spillet Bonapartes første kone, kejserinde Joséphine de Beauharnais, men i stedet har Vanessa Kirby nu overtaget rollen. Det rapporterer Deadline. Kirby skal spille over for Joaquin Phoenix (“The Master”) i rollen som Napoleon.

Den 33-årige skuespillerinde har spillet med i film som “Mission: Impossible — Fallout” og “Fast & Furious”-spinoff’en “Hobbs & Shaw”, men er også blevet nomineret til en Oscar for sin hjerteskærende præstation i “Pieces of a Woman”.

“Kitbag” giver os historien om Napoleon og hans nådesløse og krigsfyldte vej til positionen som kejser af Frankrig, fortalt fra perspektivet af hans ustabile og intense forhold til kejserinde Josephine.

Scott har instrueret filmen, der inden længe begynder produktionen. Scotts “All the Money in the World”-samarbejdspartner, David Scarpa, har skrevet filmens manuskript.

“Kitbag” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: