Den legendariske instruktør Ridley Scott har givet en opdatering på to af hans mest elskede franchises: “Blade Runner” og “Alien”.

I et interview med BBC’s Today forklarede instruktøren, at en “Blade Runner”-serie er godt undervejs:

“Vi har allerede skrevet pilotepisoden til ‘Blade Runner’ — og bibelen. Så vi præsenterer allerede ‘Blade Runner’ som et tv-show, formentlig de første ti timer.”

Vi kan altså se frem til en 10 timers fortælling i sci-fi-universet, der først blev filmatiseret i 1982.

Scott fortsatte med at give en opdatering på den kommende “Alien”-serie, der får premiere hos FX og har “Fargo”-skaber Noah Hawley som showrunner:

“‘Alien’ er en lignende ting. Pilotepisoden til ‘Alien’ bliver lige nu skrevet, men man er også nødt til at skrive historien. Om det er 8 eller 10 timer, er man nødt til at skrive bibelen for, hvad der sker i de 10 timer.”

“Alien”-franchisen består efterhånden af en solid samling film. Den originale filmserie strakte sig over fire film, mens der er blevet lavet to “Alien vs. Predator”-film. Derudover har vi inden for det seneste årti fået de to prequels “Prometheus” og “Alien: Covenant”.

“Blade Runner”-franchisen tæller derimod kun to film — den seneste er Denis Villeneuves mesterlige “Blade Runner 2049” — mens den animerede tv-serie med undertitlen “Black Lotus” tidligere i november fik premiere.

Ridley Scott er inden længe aktuel med sin næste film “The House of Gucci”, der har stjerner som Lady Gaga, Adam Driver og Al Pacino i de ledende roller.

Se traileren til “House of Gucci” her.

Hvornår de to nye serier får premiere, ved vi endnu ikke.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 thomas040 2 år siden

Er det noget andet end den kommende Blade Runner Black Lotus serie?
Failure is a zero out.

Skriv ny kommentar: