Retfærdighedens ryttere Anders Thomas Jensen Mads Mikkelsen / Filmz.dk

“Blinkende lygter”-skaber laver ny komedie med Mads Mikkelsen – se billederne


Anders Thomas Jensen er på vej med sin kun femte spillefilm som instruktør – stort budget og stjernespækket cast.

Han står bag “Blinkende lygter”, “De grønne slagtere”, “Adams æbler” og “Mænd & høns”. Nu gør Anders Thomas Jensen klar til optagelser af “Retfærdighedens ryttere”.

“Retfærdighedens ryttere” har Mads Mikkelsen i hovedrollen på en rolleliste, der også tæller navne som Nikolaj Lie Kaas, Lars Brygmann, Nicolas Bro, Andrea Heick Gadeberg, Gustav Lindh og Roland Møller.

Budgettet til komedien er på 39 millioner kroner og handler om den udstationerede militærmand Markus (Mads Mikkelsen), som må tage hjem til sin teenagedatter, Mathilde, da hans kone dør i en tragisk togulykke.

Hvad der først ligner en tilfældighed, er måske i stedet et nøje orkestreret attentat. Det er matematiknørden Otto (Nikolaj Lie Kaas) overbevist om, da han dukker op med sine to excentriske kollegaer Lennart (Lars Brygmann) og Emmenthaler (Nicolas Bro).

Otto var selv passager på det forulykkede tog, og som indicierne hober sig op, står det klart for Markus, at nogen må stå bag.

Læs også ‘Oscar-vindende “Blinkende lygter”-producent skriver kontrakt med Netflix‘.

“Retfærdighedens ryttere” får premiere den 25. december.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Mads47 1 år siden

Jeg håber på det bedste, især hvis de kan holde niveauet fra hans tidligere film. Men frygter også vi får endnu en omgang 'Mænd og Høns'.
Gravatar

#2 sraw rats 1 år siden

#1

Vi kommer aldrig til at se en på niveau med Blinkende Lygter igen. Den er et lyn i et syltetøjsglas.

Men mon ikke niveauet er lidt højere end Mænd og Høns.
Gravatar

#3 JacobArdenela 1 år siden

Det bliver fedt, endelig en ny film fra Anders Thomas Jensen.
Gravatar

#4 SublimeKen 1 år siden

Gad egentlig godt se en Anders Thomas Jensen film uden Mads og Nikolaj. Han støtter sig konstant til de to. Altså, hans tre første film var da også geniale, især takket være Mads Mikkelsen, så kan godt forstå han bliver ved med at bruge dem, men det kunne nu være forfriskende hvis han prøvede med nogle andre hovedroller på et tidspunkt.

Med det sagt, så glæder jeg mig da gevaldigt, men måske ikke så meget som jeg gjorde med Mænd og Høns, der netop var en skuffelse. Håber på det bedste.
Gravatar

#5 Dalgaard 1 år siden

Jeg syntes efterhånden af blinkende lygter er den kedligste af dem.
Jeg var meget underholdt i mænd og høns, men min favorit er de grønne slagtere. Så jeg glæder mig til mere fra dem af, selvom jeg gerne så Nikolaj Coster Waldau med i sådan en film også. Specielt efter den geniale sang " Polen Smelter"
Gravatar

#6 Dalgaard 1 år siden

Den skulle selvfølgelig ikke forståes som at Blinkende lygter dårlig, for den er sku genial. Men hold kæft hvor jeg elsker Mads mikkelsen i de grønne slagtere :)

Skriv ny kommentar: