Så er der kun under to måneder til det går løs i “X-Men: Days of Future Past”, hvor mutanterne fra den oprindelige “X-Men”-trilogi slår pjalterne sammen de yngre mutanter fra “X-Men: First Class”. Til at slå ventetiden ihjel har 20th Century Fox udsendt hele seks nye featuretter, der går bag om produktionen på den storslåede superheltefilm.

Se også: Eksklusive plakater til den episke “X-Men: Days of Future Past” ude nu

“X-Men: Days of Future Past” er baseret på tegneseriehistorien fra 1980’erne af samme navn. Omdrejningspunktet i tegneserien er en dystopisk fremtid, hvor størstedelen af verdens mutanter er blevet tilintetgjort af gigantiske robotter – de såkaldte Sentinels.

I filmen vender Hugh Jackman vender tilbage som Wolverine, og derudover medvirker navne som Halle Berry, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Patrick Stewart, Ian McKellen, Peter Dinklage og Ellen Page i denne stjernespækkede tegneseriefilmatisering.

“X-Men: Days of Future Past”, som er instrueret af Bryan Singer (“X-Men 2”) og skrevet af Simon Kinberg (“X-Men: The Last Stand”, “Jumper”), får biografpremiere den 22. maj i år.

Se featuretten “Back in Time” her.
Se featuretten “Bryan’s Passion” her.
Se featuretten “Cerebro” her.
Se featuretten “The Monastery” her.
Se featuretten “The Mansion” her.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: