“Bohemian Rhapsody 2” bliver overvejet af Queen, afslører en kilde tæt på gruppen. 

Den har været en massiv succes. Et budget på 52 millioner dollars har “Bohemian Rhapsody” forvandlet til et billetsalg på 875 millioner dollars.

Desuden blev det til hele fire Oscar-priser – flest af alle – ved årets pris-uddeling for filmen om musikgruppen Queen. Derfor bliver der nu overvejet en sequel.

Det er Rudi Dolezal, der har instrueret musikvideoer for Queen, som nu afslører, at Queen-manager Jim Beach overvejer en fortsættelse:

”Jeg er sikker på, at han planlægger en fortsættelse, der begynder med Live Aid… [Det] bliver heftigt diskuteret i Queen-familien,” siger Dolezal til Page Six.

“Bohemian Rhapsody” slutter med den legendariske Queen-optræden ved Live Aid i 1985, men Freddie Mercury døde som bekendt først i 1991, hvorefter Queen fortsatte uden forsangeren.

Queen åbnede desuden årets Oscar-show – se indslaget her.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Justin 2 år siden

Jeg kan ikke se hvad der skal ske i en efterfølger ....
Gravatar

#2 KE!Z 2 år siden

De når da at udgive lidt plader og holde nogle af de største stadion koncerter nogensinde holdt så vidt jeg husker, og så selvfølgelig dør han...., men ved ikke om det er nødvendigt med en fortsættelse....
Kingslayer.....
Gravatar

#3 The_Corrector 2 år siden

Jeg føler ikke et behov for en forsættelse. Synes historien er fortalt med forhold for den sande historie. En forsættelse vil få meget svært ved at få samme succes. Men nu må vi se om de laver en forsættelse.

Skriv ny kommentar: