Instruktør Bryan Singer blev ikke nævnt med ét ord ved nattens Oscar-show.

Han er officielt angivet som instruktør. Alligevel blev Bryan Singer ikke nævnt med ét ord under takketalerne, da “Bohemian Rhapsody” i nat vandt fire Oscar-priser.

“Bohemian Rhapsody” vandt de to lyd-kategorier, redigering samt bedste mandlige hovedrolle. Alle fire takketaler var klinisk renset for navnet Bryan Singer.

Singer blev fyret under produktionen af “Bohemian Rhapsody” og er siden blevet anklaget for pædofile overgreb.

Senest blev han af-nomineret til BAFTA, og til Oscar-showet var Singer altså også en person, der blev forbigået i tavshed.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Krurri 3 år siden

Idiotisk overskrift. Der var mange personer som ikke blev nævnt... Mig selv inklusiv
Gravatar

#2 Johnny42 3 år siden

Heldigt for Oscar akademiet at filmen ikke vår indstillet til en Oscar for bedste instruktion. Det tænkte jeg faktisk over i går hvad de så ville have gjort.

Bryan Singer er officiel instruktør på filmen, så han skulle sådan set være tilstede, hvis den var indstillet til en Oscar i instruktør kategorien og hvis den havde vundet skulle han sådan set også have holdt takketale.

Men jeg ved ikke hvor når alt det med Bryan Singer startede og om det har haft nogen indflydelse på at filmen ikke blev nomineret for bedste instruktion.

Men det er et lidt sjovt tankeeksperiment at tænke på hvis han havde vundet og hvordan Oscar akademi og tilskuere havde reageret .
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 3 år siden

#2 Han blev fyret undervejs med produktionen af filmen - dog angiveligt af andre årsager end overgreb, men anklagen har længe hængt over Singer, der også var fraværende ved Golden Globes - inden Oscar-nomineringerne.
Gravatar

#4 Snipp 3 år siden

Måske lige grov nok ikke at nævne ham nu hvor det var ham som fik rami casted til rollen og dermed fik ham den oscar.
I was once in a story... guess what, I was awesome!

Skriv ny kommentar: