Freddie Mercurys homoseksualitet i “Bohemian Rhapsody” er fjernet i kinesisk udgave.

Det er en helt central del af “Bohemian Rhapsody”. Freddie Mercury skifter i den Oscar-vindende film om Queen-forsangeren kvinder ud med mænd. Bare ikke i Kina.

I de kinesiske biografer er fire minutter klippet ud af “Bohemian Rhapsody”. De fire minutter, der omhandler Freddie Mercurys seksualitet, skriver ABC Australia.

De bortcensurerede scener har angiveligt skabt en udgave af “Bohemian Rhapsody” med seriøse plothuller.

Noget lignende skete ved Oscar-showet, hvor Rami Maleks Oscar-tale som årets mandlige hovedrolle som Freddie Mercury blev oversat ganske særligt i netop Kina – læs om det her.

Men det er ikke kun i Kina, at homoseksualitet på film er et problem.

Aktuelt arbejder Hollywood-selskabet Paramount angiveligt på at fjerne en homoseksuel scene fra “Bohemian Rhapsody”-instruktør Dexter Fletchers kommende “Rocketman” – læs om det her.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Gorman 3 år siden

Så er der sgu ikke meget tilbage af filmen :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 Tegningen 3 år siden

Det er fanme svineri, når man tænker på hvilket "forbillede" Mercury er for mange homoseksuelle. Jeg er ikke helt sikker på at manden selv ville syntes sådan en censur var i orden, hvis han var i live.
Gravatar

#3 Star Trek fever 3 år siden

Nu var han også biseksuel.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#4 Mejse 3 år siden

#3 stadig ikke et faktum
Gravatar

#5 Mads47 3 år siden

Star Trek fever (3) skrev:
Nu var han også biseksuel.


Men det ender jo ikke på det faktum at størstedelen af hans forhold var til andre mænd. Hvis du fjerner de homoseksuelle forhold fra filmen så fjerner du også historien om ham.
Gravatar

#6 Johnny42 3 år siden

Så central var det så ikke(I hvert fald i filmen) når det kun er 4 minutter. Jeg synes nu heller ikke det fyldte særligt meget da jeg så filmen.

Man kunne så bare ønske sig at nogen stod fast på nogle grundlæggende principper. At det er den film man har lavet, og så kan de andre markeder enten take it or leave it. Google var også ved at forsøge at komme tilbage på det kinesiske marked, ved at cencurere visse søgninger, og det var først efter en shit-storm at de stoppede med det.
Gravatar

#7 Mejse 3 år siden

#6 jep ville være rart....men der er bare for mange penge at hente på det kinesiske markede....og de er kolde i rumpen, de boycotter bare alle udenlandske film, hvis de laver ballade....desværre er det noget de godt kan vinde på :(
Gravatar

#8 Zalon 3 år siden

Tegningen (2) skrev:
Det er fanme svineri, når man tænker på hvilket "forbillede" Mercury er for mange homoseksuelle. Jeg er ikke helt sikker på at manden selv ville syntes sådan en censur var i orden, hvis han var i live.

Nu var han jo ikke ligefrem særlig åben omkring hans seksualitet imens han levede, så om han overhovedet ville synes om at være et forbillede for homoseksuelle må vel stå hen i det uvisse.
Gravatar

#9 Mejse 3 år siden

#8 hvad han ville mene om det er vel som sådan irrelevant :) han er jo trods alt som du selv siger død....han er det og sådan er det.
Gravatar

#10 Bishop 3 år siden

Malaysia ville også ha’ Disney til at fjerne en homoseksuelle “scene” i skønheden og udyret. Det blev der ikke bukket under for.

Skriv ny kommentar: