Bryan Singer er suspenderet som med-nomineret til BAFTA-pris for “Bohemian Rhapsody”.

“Bohemian Rhapsody” er BAFTA-nomineret i kategorien ‘Outstanding British Film’ på søndag, når Det Britiske Filmakademi hylder årets bedste film.

Men instruktør og executive producer Bryan Singers navn er nu blevet fjernet fra nomineringen.

Det sker, efter Singer er blevet beskyldt for at have udført seksuelle overgreb på drenge i alderen 13-17 år, hvilket instruktøren afviser.

BAFTA-komiteen har derfor suspenderet Singers nominering, som dog igen kan blive aktuel, hvis Singer bliver renset for anklagerne.

Suspendering bliver dog opretholdt, indtil sagen er afklaret, skriver BBC.

Senest mistede “Bohemian Rhapsody” en nominering til LGBT-prisen GLAAD Media Awards – læs om det her.

Ved BAFTA er det dog kun Bryan Singer personligt, der bliver ramt.

BAFTA uddeles d. 10 februar.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Durante 5 år siden

#metoo og pædofili anklagelser lyder som perfekte våben til at udradere konkurrence til nomineringer.... Beskyldningerne behøver ikke en gang at passe, man skal bare anklage dem lidt inden uddelingerne og så er det game over for dem

Jeg siger ikke at han er uskyldig (eller jo, egentlig er han det indtil modsat er bevist), men det her stigende antal angreb mod kendte personer lyder meget mistænksomt, specielt når næsten alle "skandaler" først kommer frem når de mistænkte er i mediernes rampelys.
Gravatar

#2 Justin 5 år siden

Har man nu indført, "Skyldig indtil det modsatte er bevist" ? ! ?
Gravatar

#3 Kirsebær 5 år siden

https://vimeo.com/142444429
Jeg kan anbefale overstående dokumentar, for et indblik i pædofili i Hollywood. Bryan Singer nævnes flere gange, så jeg er ikke overrasket over at fire nye står frem. Men folk vil jo altid beskytte deres idoler. Michael Jackson og Bill Cosby kunne umuligt være skyldige fordi der er lavet gode sange og et sjovt tv-show.
Gravatar

#4 Justin 5 år siden

#3
Michael Jackson er aldrig blevet dømt
Gravatar

#5 Durante 5 år siden

Justin (4) skrev:
#3
Michael Jackson er aldrig blevet dømt


Enig. Godt nok var han pænt underlig (Peter Pan syndrom på steroider) men der findes intet belæg for at han skulle have begået pædofili.

Det er underligt hvordan alle er hurtige til at dømme andre, men et smoking gun bevis kan de sjovt nok aldrig vise, og uden et holdbart bevis, ingen dom.
Men MJ ligner jo en pædofil, og det er jo det der tæller, eller?

Skriv ny kommentar: