Danny Boyle er færdig som “Bond 25”-instruktør – angiveligt på grund af uenigheder om manuskriptet.

Da instruktør Danny Boyle sagde ja til jobbet som den næste James Bond-instruktør, var det på betingelse af selv at få lov til at definere handlingen.

Producenterne Michael G. Wilson og Barbara Broccoli accepterede John Hodge og Danny Boyles fælles manuskript på bekostning af et udkast fra Neal Purvis og Robert Wade, der sammen har skrevet de seneste seks “Bond”-film.

Men nu er Danny Boyle fortid. Årsagen lyder på kreative uenigheder – læs om det her.

The Guardian spekulerer i, at uenighederne drejer sig om netop manuskriptet.

Boyle ønskede efter sigende at lave et markant tvist, der måske ville ende med at dræbe James Bond.

Et andet bud på en årsag til bruddet kan findes i manuskriptets valg af emner.

Danny Boyle ønskede en historie, der kommenterede på samtidens vigtigste emner, hvilket en russisk skurk kunne tyde på – læs om det her.

En mulig behandling af Ruslands aktuelle forhold til USA var måske for kontroversielt for “Bond 25”-producenterne.

Nu forventes det, at en ny instruktør skal arbejde videre med afsæt i Purvis og Wades udkast til manuskriptet til “Bond 25”.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Salt 3 år siden

Hvis det var den sidste bond film fra Daniel Craig, var det måske ikke en dårlig idé at lade ham dø på film, vi har jo allerede fået etableret via de andre film, at han ikke kan træde af uden at komme tilbage, og han kan jo heller ikke få pigen som i den sidste film. Men håber virkelig ikke de nu finder en "ja mand" som instruktør og går ud og laver en ligeså kedeligt og intetsigende film som Spectre.
Gravatar

#2 aeries 3 år siden

At lade Bond dø ville måske give meget god mening. Så vil rollen være åben over for andre, også Idris Elba, som kunne overtage som Britisk Agent og få betegnelsen 007 med kodenavnet James Bond.

Jeg siger ikke at det ville være elegant, men det ville være en mulighed for at vise og forklare, hvorfor der kan være "andre" James Bond's.
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#3 Johnny42 3 år siden

At dræbe Bond ville være noget nær det eneste, der ville kunne gøre mig interesseret i endnu en film med Daniel Craig, men så ville man jo have spoilet filmen og så ville jeg nok alligevel ikke se filmen. Jeg ville nok have snuppet den i hjemme-biografen i stedet for.

Skriv ny kommentar: