Pierce Brosnan støtter idéen om en kvindelig Bond – ‘#MeToo-bevægelsen har været relevant’.

Han spillede James Bond igennem fire film. Det har fem andre mænd også gjort, men aldrig en kvinde.

Det bør derimod ske snarest, mener Pierce Brosnan nu:

”Vi har set mændene gøre det i de sidste 40 år, gå til siden, mænd, og sæt en kvinde til det,” siger Brosnan til The Hollywood Reporter.

Og Brosnan får sandsynligvis delvist sin vilje. Daniel Craig fortsætter dog som James Bond i den kommende “No Time to Die”, men angiveligt erstattes han som Agent 007 af en kvinde – læs om det her.

Samtidig mener “GoldenEye”-stjernen, at det er afgørende, at “Bond”-franchisen nu forholder sig til #MeToo:

”#MeToo-bevægelsen har været relevant og afgørende og har været nødvendig i vores samfund, så det bliver de nødt til at adressere.”

“No Time to Die” får premiere d. 2. april.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 3 år siden

Første gang en kvinde bliver kaldt for '007' er jeg væk!
Sorte udgør kun 13% af den amerikanske befolkning, men står for 100% af alt voldskriminalitet ved Oscar uddelingerne.
Gravatar

#2 sraw rats 3 år siden

"006" Laila Frisk... gæt hvor hun gemmer pistolen!

Skal hun nu lige erstatte 007, kan det ikke være en spinoff af en anden agent med sin egen stil... eller er det for meget kreativt arbejde.
Gravatar

#3 Geekalot 3 år siden

Ja lav dog en agent 006 der er kvinde. Kan simpelthen ikke forstår hvorfor alt skal laves om. Om det er lesbisk eller der skal skiftes køn. Det giver ingen mening, når der er alternative måde at adressere det på.
Gravatar

#4 Star Trek fever 3 år siden

De usikre kvindfolk har åbenbart ikke nok i Lara Croft, Ripley, Black widow osv.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#5 Mejse 3 år siden

#3 er som sådan enig i at ikke alt skal laves om bare for at lave det om, og har heller ikke lige et behov for en kvindelig james bond selvom en kvindelig 007 ikke rør mig, men det er jo lige netop pointen at der er andre måder at adressere det på, men at man bevidst ikke gør det....så det er jo forståeligt nok, om det er nødvendigt er noget andet :)
Gravatar

#6 Gridlock 3 år siden

Tiden var også inden til en kvindelig Doctor i doctor who og gæt hvad der skete Seer tallet styrtdykkede.
Samme med salget af Merchandise og ligne.

Bare fordi man kan gøre 007 til en kvinde er det ikke li med at man skal gøre det.
4# Men ingen af dem er jo 007 og du må jo forstå at hvis de begynder og lave deres egen version af dem i en original IP, er det langt fra sikkert at folk kommer og ser den og så for man ikke ens politiske budskab igennem.

Så hellere overtage eksisterende franchises, da det er en langt større chance for at flere kommer og ser den og så ser deres politiske budskab.
Læg mærke til at feminister og ligne ikke er interesseret i ikke populære franchises.
Vi for eksempel ikke de store artikler omkring bord spillet Warmachine om at nu er tiden inden til og se flere kvindelige figurer.
Men vi ser tilgengæld en del artikler om Warhammer 40.000, fordi det er begyndt gennem spil og ligne og blive ganske populært.
Så er de lige pludselig interesseret i det og kræver deres plads i den.
Gravatar

#7 The one is back 3 år siden

Agent Female
Gravatar

#8 michael u 3 år siden

Så er det slut med 007 fra min side. Der er visse ting man ikke skal lave om på. Hvad sker der i denne verden efterhånden
Gravatar

#9 nwinther 3 år siden

På sigt er det bare udtryk for Hollywood's "fantasiforladthed" (nyt ord?).

Udskift Franchise X karakter A med karakter N og genindspil hele lortet.

Så kan man skifte mellem køn, farve, seksualitet, art, alder mv. og så egentligt ikke behøve forholde sig til nyudvikling.

Det har vel i mange år reelt været tilfældet på superhelte-området, hvor superwoman jo bare var superman med langt hår, supergirl var superman bare med langt hår og lavt selvværd, og superboy var supermans rent boy.

Tilsvarende med bat-personer, spider-personer osv.

(For at blive i Bat-universet, så var Catwoman vel reelt den kvindelige pendant til Batman (Bat/Cat, Cat/Mouse, mand/kvinde, helt/skurk). Det var en smule originalt).

Men okay, det store (eller lille) problem for mig er, at jeg ikke gider franchises - og slet ikke den slags som reelt bare fortæller den samme historie igen og igen (dvs. 007 og alle superheltefilm, nærmest nogensinde).
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: