Phoebe Waller-Bridge nægter at afvise historie om kvinde som ny Agent 007 i “Bond 25”.

Som en del af plottet i den kommende “Bond 25” overlader en pensioneret James Bond titlen som Agent 007 til en kvindelig karakter spillet af Lashana Lynch – læs om det her.

Den historie er hverken blevet be- eller afkræftet af “Bond 25”-produktionen, som senest har indkaldt Phoebe Waller-Bridge til at omskrive manuskriptet.

Waller-Bridge svarer nu kryptisk på spørgsmålet om en kvinde som ny Agent 007:

”Det har alt sammen potentiale til at hele tiden at føde nye ikoniske karakterer,” siger manuskriptforfatteren til The Hollywood Reporter.

Det faktum, at Phoebe Waller-Bridge selv er kvinde, er blevet tillagt en stor del af årsagen bag en kvindelig Agent 007, men det afviser manuskriptforfatteren:

”Der er blevet gjort meget ud af, at jeg er kommet med om bord, fordi jeg er kvinde, hvilket er vidunderligt. Men jeg kan ikke tage kredit for den film, der var skrevet. Det er Carys film.”

Således henviser Phoebe Waller-Bridge til, at hun blev hentet ind sent i processen for at finpudse “Bond 25”-historien sammen med instruktør Cary Joji Fukunaga, der allerede havde et færdigt manuskript, skrevet i samarbejde med Scott Z. Burns, Neal Purvis og Robert Wade.

“Bond 25” får premiere d. 2. april.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: