Nye setbilleder fra “Bond 25” viser Lashana Lynch som ny Agent 007.

“No Time to Die” er på optagelser i Italien, hvor der er taget billeder af Léa Seydoux tilbage i “Spectre”-rollen som Madeleine Swann.

Men der er også billeder af Lashana Lynch, som spiller en karakter, der angiveligt udnævnes som ny Agent 007 i stedet for James Bond i “No Time to Die” – læs om det her.

Billederne underbygger tilsyneladende 007-rygterne, da Lynch optræder i kampuniform som en ægte agent.

“No Time to Die” får premiere d. 2. april.Vis kommentarer (51)
Gravatar

#1 sraw rats 4 år siden

Der er kun en 007 agent... jo mindre James Bond dør eller går på pension i Bond 25.

Hun kan få nummer 006, han døde i Goldeneye
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 4 år siden

#1 Plottet i NTTD skulle netop være, at Bond er gået på pension - til at starte med.
Gravatar

#3 MartinEH 4 år siden

Der er "00"-agenter helt til nummer 13... så i princippet kunne de snildt gøre hende til 0014 uden, at hun ville komme i karambolage med "james bond"-universet. Det forudsætter selvfølgelig, at de andre 13 er optagede - titlen kunne antyde, at de hårdnakket holder fast i livet ;-)
Gravatar

#4 Durante 4 år siden

Tja, hun ser jo ud til at passe til dagens standarder: kvinde, sort og en erstatning til den hvide mand. Gør hende lesbisk og feminist, og vi har en vinder!
Gravatar

#5 gladiator 4 år siden

Durante (4) skrev:
Tja, hun ser jo ud til at passe til dagens standarder: kvinde, sort og en erstatning til den hvide mand. Gør hende lesbisk og feminist, og vi har en vinder!


Haha, det er så korrekt.. :D
Skræmmende tendenser i Hollywood pt, og utroligt som de mætter deres film med de her politiske agendaer, og nærmest tvinger kvinderroller ind i diverse film, og det flopper pt. gang på gang... (Oceans 8, Ghostbusters, The Hustle mm.).

Er meget spændt på det her med en kvindelig 007 (i den tid det varer i filmen).. Tvivler på jeg sidder i biffen og tænker "det var pisse godt udført"...
Gravatar

#6 Mejse 4 år siden

#5 bare lige fyi hverken Oceans 8 eller the hustle floppede :)
Gravatar

#7 Eraz 4 år siden

#6

I forbindelse med Oceans 8 så kommer det vel an på øjet der ser. Ja den tjente sit budget hjem, men den var langt fra ligeså populær som Oceans "male" version. Så jeg er 100 % overbevist om at vi ikke ser en kvindelig efterfølger. Men det er jo tendensen i Hollyweird. Tag hvad mænd har gjort til en success og lav en kvinde version. Groft sagt, men det er sådan Woke Hollyweird ser ud i 2019 desværre.

Den kvindelige version af Ghostbusters var et FLOP. kæft noget lort.
Gravatar

#8 Mejse 4 år siden

#7 den tjente penge, altså ikke et flop, sådan er det jo bare, om der kommer en fortsættelse eller om folk kunne lide den er en anden sag :)
Gravatar

#9 Eraz 4 år siden

#8

En film kan godt tjene sit budget hjem og være et flop alt afhængig af, hvor stor en franchise det er. Det sidder der jo nogen kloge folk I Hollyweird og regner ud. Og det er også med til at afgøre om der kommer en efterfølger. Men du skal da have ret til at have din egen definition af ordet flop :)

Star Wars er jo et godt eksempel, uden sammenligning I øvrigt :). Jeg kunne ikke lade vær, Kevin Feige to the rescue :)

Så er det bare spørgsmålet om Star Wars bliver mere Woke arrrgh ¤#%#¤%
Gravatar

#10 Mejse 4 år siden

#9 men der er jo ikke nogen af star wars filmene som har været anset som flop ud over solo som ikke tjente penge :) igen folk har måske ikke været vilde med dem, og de har måske ikke tjent det man håbet på, men ingen render og kalder dem flops :) men ja da forventninger kan spille ind i om noget er et flop, men eftersom det er internt og du ingen ide har om hvad de betegner som flop, er det altså ligegyldig spekulation :)

Skriv ny kommentar: