Instruktørbrødrene Allen og Albert Hughes, som står bag “The Book of Eli”, er nu i forhandlinger om at skulle stå bag kameraet på “Akira”, Warner Bros. Pictures’ længe planlagte live-action-filmatisering af Katsuhiro Otomos berømte manga-saga.

Filmen, som er skrevet af “Iron Man”-manusforfatterne Mark Fergus og Hawk Ostby, bliver produceret af Leonardo DiCaprios produktionsselskab Appian Way sammen med Andrew Lazar (“Jonah Hex”).

Warner Bros. skulle nu igen fortsætte deres planer om at lave filmen i to dele og ikke samle projektet som én spillefilm, som der ellers senest blev rapporteret, da projektet blev genoplivet. Den første film vil bygge over den første halvdel af Katsuhiro Otomos 20-bind lange manga-fortælling og skulle efter planen være klar engang i 2011.

“Akira”, som Otomo også omsatte til den hyldede animefilm i 1988, er en dystopisk og postapokalyptisk historie om en ung motorcykelbande, der bliver involveret i et hemmeligt militæreksperiment.

Tidligere er det blevet oplyst, at lokaliteten i den nye amerikanske udgave er blevet flyttet fra det originale Neo-Tokyo til et postapokalyptisk Manhattan – ligesom den berømte røde motorcykel også er blevet bekræftet med.

Læs flere nyheder om filmatiseringen af “Akira”.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Eat this 14 år siden

Nu må vi se om den bliver en lige så lam filmatisering som Dragonball
Gravatar

#2 filmz-Martychris 14 år siden

#1 Hmm, jeg ser lidt Dragonball som Pokemon.

Akira er en klassiker, den skal laves ordentlig ellers kan man lige så godt lade være.
"You can call me Dennis!"
Gravatar

#3 filmz-loke76 14 år siden

Eat this (1) skrev:
Nu må vi se om den bliver en lige så lam filmatisering som Dragonball


Intet kan blive så ringe som Dragon Ball filmen, føj en skuffelse det var da jeg er stor DBZ og DBGT fan
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#4 Dragon_Claw 14 år siden

Lokaliteten i den nye amerikanske udgave er blevet flyttet fra det originale Neo-Tokyo til et postapokalyptisk Manhattan

En forsmag:
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#5 mr gaijin 14 år siden

Så de vil lave "Akira" uden japanske ungdomsbander og uden Tokyo, og i stedet flytte det til USA? Det svarer jo til at skære hjertet ud på "Akira". Det er selvfølgelig ikke noget problem, hvis de sætter et nyt hjerte ind i deres film i stedet. Det kræver bare talent.

"Akira" er interessant på grund af den visuelle stil og på grund af, at den fanger japanske ungdomsbander så godt. Ikke på grund af historien.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#6 bnm 14 år siden

Hvis den foregår i Manhattan, vil filmens titel "Akira" så ikke være temmeligt søgt?

Og hvordan kan man lave en Akira film uden følgende to replikker:
Kaneda: "TETSUO!!!!"
Tetsuo: "KANEDA!!!!"

Spøg til side. Der er selvfølgelig den mere seriøse grund til det bør foregå i Tokyo (eller en anden japansk storby) og det er hele det kulturelle a-bombe kompleks som har været ret udpræget i japansk manga og anime:
http://tinyurl.com/yah5cgs

Med mindre filmen slår over i et 50'er-agtigt "duck and cover" tema, så vil den virke ret rodløs.
Gravatar

#7 PredatorX 14 år siden

Åh nej dog :-(

Havde jeg læst nyheden uden at have set Book of Eli havde jeg nok klappet i mine små fede hænder. Især fordi jeg godt kunne lide From Hell. Men Book of Eli skuffede så gevaldigt, og specielt den måde den var instrueret på irriterede mig voldsomt. Aldrig er slowmotion blevet brugt så flittigt i en spillefilm, og dét er der en grund til. Øv øv øv
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#8 knekker 14 år siden

Forstår simpelthen ikke hvad det er folk ser i film som Ghost in a shell 2, og specielt Akira, filmen er super underlig. klassikere som Ninja Scroll, er derimod til at forstå.
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#9 bnm 14 år siden

knekker (8) skrev:
Forstår simpelthen ikke hvad det er folk ser i film som Ghost in a shell 2, og specielt Akira, filmen er super underlig. klassikere som Ninja Scroll, er derimod til at forstå.
I must not rage. Rage is the mindkiller. Rage is the little death inside that brings total oblivion. I must not rage.
Gravatar

#10 darkwizat 14 år siden

aaaaahhwww hvorfor fatter de ik at der ik er grund til en live action film det er jo en voksen anime og den er smuk som den er fat det!!!!!

Skriv ny kommentar: