“Tenet”-åbningen viser, at biografmarkedet endnu ikke er klar til at løfte store blockbusters, vurderer box office-analytiker.

Under normale forudsætning ville der ingen diskussion være – en åbning på 20 millioner dollars i USA til en ny Christopher Nolan-film er en katastrofe.

Men tiderne er ikke normale. Coronakrisen har gjort, at store markeder som Los Angeles og New York endnu holder lukket, mens restriktioner i de åbne biografer gør, at det ville være nærmest naturstridigt at gøre det bedre end “Tenet”.

Med et budget på over 200 millioner dollars skal “Tenet” over på den pæne side af 400 millioner dollars for ikke at give underskud, som aktuelt kan ende som facit for “Tenet”.

Derfor vil det ifølge Exhibitor Relations-analytiker Jeff Bock ikke give mening for Warner Bros. at forsøge at give “Wonder Woman 1984” premiere under de nuværende forhold:

”Hvis markedet ikke udvider sig markant, vil det være tåbeligt af dem at give premiere til ‘Wonder Woman 1984’, som de har gjort det med ‘Tenet’,” siger Bock til Variety.

Læs også ‘Efter “Tenet”-åbning: Vil udskyde “Wonder Woman 2” – påvirker “Dune”‘.

Således svirrer rygterne da også om, at Warner Bros. vil udskyde “Wonder Woman 1984”-premieren den 1. oktober til senere i 2020, hvilket også kan få konsekvenser for “Dune”.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 1 måned siden

Jeg tror nu nok at 2 film kunne køre sideløbende, specielt hvis alle andre konkurrenter smutter.

Skriv ny kommentar: