Wonder Woman 1984 premiere dato Dune / Filmz.dk

Efter “Tenet”-åbning: Vil udskyde “Wonder Woman 2” – påvirker “Dune”


Warner Bros. gør klar til at udskyde premieren på “Wonder Woman 1984” – flytter formentlig “Dune” til 2021.

Efter den mindste amerikanske Christopher Nolan-åbning i 14 år overvejer Warner Bros. nu at udskyde “Wonder Woman 1984”.

Problemet for Warner Bros. er, at biograferne i New York, Los Angeles og San Francisco endnu holder lukket og tidligst åbner i slutningen af måneden eller først til oktober.

Og biografgængerne i disse tre store områder skal først indløse billet til “Tenet”, før Warner Bros. vil tilbyde dem “Wonder Woman 1984”.

Her tre uger før premieren på “Wonder Woman 1984” er kampagnen nærmest ikke-eksisterende for årets store DC-film, hvilket er et tegn på, at Warner Bros. gør klar til at udskyde premieren, hvilket bekræftes af flere biografkilder, erfarer Deadline.

Hvornår får den så premiere? November er en mulighed, men her ligger også “Black Widow” og “No Time to Die”, hvilket gør december til en mere oplagt premieremåned.

Læs også ‘“Tenet”-katastrofe i USA: Mindste Christopher Nolan-åbning i 14 år‘.

En december-dato vil dog med største sandsynlighed udskyde Denis Villeneuves “Dune”, der er planlagt til biografpremiere den 17. december.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 filmz-Den Lyserøde Panda 4 måneder siden

Det er heller ikke fair at Warner Bros. skal trække hele læsset. Plus det giver mulighed for Tenet at tjene mere, når der ikke er nye titler på programmet.

Skriv ny kommentar: