“Solo: A Star Wars”-floppet får nu konsekvenser for Disney – aktien falder.

Da det i går stod klart, at “Solo” var åbnet med 83 millioner dollars i USA mod de forventede 170 millioner dollars, så reagerede aktier-markederne.

Disney-aktien dykkede med 2,4 procent på en dag, skriver CNBC.

“Solo”-skuffelsen får da også efter alt at dømme interne konsekvenser hos Disney.

Således vil man omlægge strategien, så man ikke udsender to “Star Wars”-film med blot fem måneders mellemrum igen i fremtiden.

Dette var tilfældet med “Solo”, der fik premiere kun fem måneder efter “The Last Jedi”.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 123456789 5 år siden

Super nyhed
Gravatar

#2 Gridlock 5 år siden

Måske skulle Disney også overveje og fjerne hele den omgang venstre feministisk politik der er kylet ind i Star Wars og samtidig få lavet nogle ordentlige karakter og droppe alle de Mary sues.
Så kunne det endda være at Kina faktisk gad se dem.
Gravatar

#3 123456789 5 år siden

Gridlock (2) skrev:
Måske skulle Disney også overveje og fjerne hele den omgang venstre feministisk politik der er kylet ind i Star Wars og samtidig få lavet nogle ordentlige karakter og droppe alle de Mary sues.
Så kunne det endda være at Kina faktisk gad se dem.

Kommer ikke til at ske før feminazien Kathleen Kennedy er smidt for porten
Gravatar

#4 Gridlock 5 år siden

123456789 (3) skrev:
Kommer ikke til at ske før feminazien Kathleen Kennedy er smidt for porten

Sker nok næppe med mindre Star Wars episode 9 skuffer lige så fælt som Solo rent finansielt.
Og selv der tror jeg ikke hun bliver vist døren lige med det samme.
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#3 Fint med kritik og debat, ro på med 'nazi'-ord, tak.
Gravatar

#6 Geekalot 5 år siden

Har det sådan set fint med kennedy. Hun har været med fra start af og kender ånden i filmene. Der hvor jeg har et problem er Disney, tror mere det er dem der påvirker Kennedy til at der skal være for alle. Må folk lige rette mig hvis jeg tager fejl. Men hun var da med fra start af, sammen med Lucas.
Gravatar

#7 Mejse 5 år siden

#6 hun har arbejdet sammen med spielberg fra siden før disney, blev først bossdame da disney kom til, og hun havde umiddelbart ikke noget med star wars film at gøre før det, ud fra hvad jeg lige kunne læse mig til på hendes wiki :)
kan sagtens tage fejl dog :)

https://en.wikipedia.org/wiki/Kathleen_Kennedy_(pr...
Gravatar

#8 Gridlock 5 år siden

#6 Vi har kun hendes udtagelser og det nyheds artikler og gå efter, men ud fra dem ser hun ud til og være den hovedansvarlige for hele misæren.
Det er mere eller mindre hende der køre hele den her The Force is Female og unge piger kan ikke identificere sig med hverken Luke eller Han Solo showet.
Samt hende der har presset på for at der skal være en mere feministisk tone i Star Wars samt at Ray nærmest fra starten er blevet skrevet som lidt af en Mary Sue karakter.

Så med mindre der kommer en masse nye beviser frem står Kathleen Kennedy med største delen af ansvaret for at Disney Star Wars er blevet til hvad det er blevet.
Hvilke ser ud til ikke og være særlig finansielt succesfuldt.
Gravatar

#9 Geekalot 5 år siden

#8 vi er nok til dels enige. Men man smider ikke bare x milliarder dollars for at købe (Star Wars) for ikke selv at blande sig i hvordan det skal være. Så "uden at vide noget om det" tror jeg der sidder nogle over Kennedy og blander sig i det også :) Men ja vi har kun Kennedy at gå efter da hun er den eneste der bliver omtalt som sådan.
Gravatar

#10 Gridlock 5 år siden

#9 Jo vidst men samtidig hvis du har travlt med og køre et multi milliard firma kan du ikke holde styre på hver eneste ting du køber, så der plejer du og uddelegere opgaverne.
Tror et eller andet sted at det er hvad der er sket ledelsen har udpeget Kennedy som leder af Star Wars delen, lidt lige som de har givet Kevin Feige opgaven og lede Marvel filmene.
Så længe de gør et ordentligt arbejde og skovler penge og gode anmeldelser ind, tror jeg ledelsen for det meste lader dem køre deres eget løb.

Tror det er lidt sådan det måske er med Kathleen Kennedy hun har overbevidst ledelsen om at hun kan skaffe pengene ind de har brugt på Star Wars.
Uheldigvis ser det ud til at Kathleen Kennedy valgt og bruge sin nye magt til og køre sin politiske overbevisning ind i Star Wars og resultatet taler for sig selv.

Det er lidt derfor jeg er nød til og spørge hvor galt det skal gå før ledelsen på Disney siger STOP! og erstatter Kathleen Kennedy med en anden, der forstår og gi Disney ledelsen det de vil se penge og gode anmeldelser.

Lige nu ser det mest af alt til ud til at de er i fuld damage kontrol mode, alt fra det er ikke rigtige Star Wars fans der taler dårligt om Solo og hvide mænd er gift for box office til og skyde skylden på Deadpool 2 og Avengers infinity Wars for at ha snuppet pengene fra deres film.

Hvilke når man kikker lidt nærmere på det ikke giver nogen mening jovidst er Avengers og Deadpool populær men på ingen måde kan de stå måls med Star Wars.
Vi har set folk der sover uden for biografen for og være de første der kommer ind og se den nye Star Wars.

Deadpool og Avengers burde snare skyde skylden på Star Wars for tabt omsætning i at det er den som alle vælger og ta ind og se istedet for de andre film.
Når det ikke er det, kunne noget jo tyde på at den retning de køre Star Wars universet ikke er den rigtige.

Skriv ny kommentar: