Hajfilmen “The Meg” har nu rundet et billetsalg på 400 millioner dollars.

På tre uger har “The Meg” solgt flere billetter end årets “Star Wars”-film, “Solo”, der endte med et globalt billetsalg på 392 millioner dollars.

Jason Statham-filmen har således allerede indspillet for 412 millioner dollars – på vej mod de 500 millioner dollars.

Og det er sket på halvt så stort et budget som tilfældet “Solo”. “The Meg” er blevet produceret for 130 millioner dollars.

Du kan læse anmeldelsen af “The Meg” lige her.

“The Meg” er stadig aktuel i de danske biografer.


Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Geekalot 1 år siden

Undre mig meget en B film kan indtjente så meget. Så må det jo være den kvalitet en hvis snakkede om der ikke kunne laves :)
Har ikke set nogle af dem. Men Solo skal jeg da have set. The Meg har ingen interresse over hovedet.
Tallene kan stadig ændres når de udkommer på dvd og andre releases jo.
Gravatar

#2 Justin 1 år siden

#1
Box Office er biograf billetter, og selv om den tjener milliarder på DVD og VOD, så vil det jo ikke ændre på antallet af solge biograf billetter

Jeg troede ikke af biograferne viste B film ?

Gravatar

#3 Mejse 1 år siden

#2 biograferne viser de film de tror de kan tjene penge på, i dette tilfælde var det jo tydeligvis rigtigt :)

#1 tallene ændre sig ikke når de udkommer på andre releases, eller jo det gør de naturligvis men ikke til fordel for Solo, the meg vil være den bedre forretning, det kan ikke undgås med det halve budget og noget der kommer til at ligne den dobbelte indtjening bare i biograferne, der er ikke nok penge i dvder og andre releases til at det kan ændre det.

om det så reelt er en B film kan man jo diskutere, den har ikke B films effekter, på trods af at den måske heller ikke er toppen af poppen, og kan slet ikke sætte mig ind i at det undre nogen den tjener penge, det er en kæmpe haj der får bank af en af jason statham det siger da sig selv den vil tjene penge, når det så også er "ikke sharknado" effekter :P
Gravatar

#4 Geekalot 1 år siden

kan godt lide Jason Statham, men gå nu lige ind og se hvad han har medvirket i af A liste film :) Det ikke mange, men der er da nogle få. Så de fleste film han laver regner jeg som B film. Ikke at jeg så ikke gider se dem med ham, for det gør jeg. Ved godt ham den almægtige herinde regner det ud på budget om det er en B film eller en A film. Det bare ikke sådan jeg ser på det.
Men det jeg tænkte på da jeg skrev det før var om 1 år, når man så så på tallene :) Ved godt det ikke ændre ved solgte biograf biletter, for der er tallene jo som de er :)
Har bare en ide om at Solo vil tjene mange flere penge på dvd+ markedet en The Meg vil, men igen det blot en ide :)
Gravatar

#5 Mejse 1 år siden

#4 jamen er enig, men det er jo en definitions sag, helt enig i at 90 procent af hans film er "b film" underholdende men stadig, ville bare ikke selv putte the meg ind i den kategori, men ja det er jo som man ser på det :)
vi er helt enige, der er ingen tvivl om at Solo hiver mere hjem på andre markeder end The Meg gør, tror bare ikke den hiver nok hjem til at tjene mere eller være en bedre forretning end The Meg, der er forskellen allerede for stor :) men hvem ved mærkeligere ting er da bestemt sket :)
Gravatar

#6 Justin 1 år siden

#4
Det ville bare være dejligt hvis der var enighed om hvad der A og en B film er

Personligt ville jeg putte alle superhelte film under Bæ film, selv om den har kostet en milliard og har fået biograf premierer

Der var engang af det være en Star Wars film ville få utroligt mange til af købe filmene, men det var før Disney dummede sig

Det gode ved the The Meg er af der er ingen fanbase, der er intet univers du skal sætte sig ind i, realistisk ... kun hvis det det passer ind i historien,
Gravatar

#7 Mejse 1 år siden

#6 tja altså en B-film er per definition en low budget, kommerciel film, så hvis du laver en low budget film, men det er meningen den skal være artsy så er det noget andet, men det er jo en af de ting, hvor definitionen ikke betyder så meget mere, alle har en mening.
Gravatar

#8 Pistolprinsen 1 år siden

Kan godt forstå, at 'The Meg' har tjent mere end 'Solo' - 'The Meg' er bare 1000 gange mere underholdende...
...præcis som en film skal være: Uden alt det samfunds-, stillingstagen-, budskabsbringende pis!
Jeg har aldrig forstået 'Pound Me Too' bevægelsen???
Ønsker alle piger blot, at blive 'pounded'?!?
Gravatar

#9 Gorman 1 år siden

#8 ja for Søren, du har jo ret. Vi må endelig ikke komme til at få et indtryk, der kan risikere at få os til at tænke en anderledes tanke, inspirere os eller bare få os til at undre lidt. Ignorance is bliss :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#10 Justin 1 år siden

#9
Nogle gange vil man bare gerne underholdes

imens kan du jo vælge af sidde der hjemme og se en dokumentar på DR2 der kan inspirerer dig til af tænke anderledes tanker

Skriv ny kommentar: