Brad Pitt er med sit produktionsselskab Plan B og Warner Bros. gået sammen med instruktøren George Miller (“Mad Max”, “Happy Feet”) om en film baseret over Homers episke digt “Odysseen”.

“Odysseen” følger Odysseus’ lange og besværlige rejse hjem, efter han hjælper grækerne med at indtage Troja med den trojanske hest.

Intentionen bag den nye film er at lave en futurisk fortælling og samtidig flytte historien til det ydre rum. Warner Bros. håber på, at Brad Pitt vil tage hovedrollen, ligesom han gjorde det i studiets tidligere Homer-filmatisering, Wolfgangs Petersens “Troja”, hvor Pitt spillede Achilleus, og Sean Bean spillede Odysseus.

Miller er i øjeblikket stadig tilknyttet Warner Bros.’ stort anlagte “Justice League”-film. Pitt kan næste gang ses i David Finchers “The Curious Case of Benjamin Button” og Terrence Malicks “The Tree of Life”.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 tranberg 14 år siden

Altså... A Space Oddyssey!?
The end is closest to the beginning
Gravatar

#2 Lukas 14 år siden

Bliver det ikke lidt mærkeligt, hvis først Achilleus er en del af den Trojanske krig der foregår for mange år siden og derefter, spillet af samme skuespiller, en del af en futuristisk Odysseen?
Gravatar

#3 filmz-smokester 14 år siden

#2 nej, det bliver fedt!
Gravatar

#4 filmz-gofferoffer 14 år siden

#2

Det er to forskellige roller. Her spiller Pitt en futuristisk Odysseus, mens han i Troy spillede Akilleus. Men tror næsten, at de vælger at tage visse elementer fra Odysseus i stedet for at lave en direkte filmatisering. Sammenligningsmæssigt i stil med Coen-brødrene, der tog elementer fra Odysseen med i deres 'O, Brother, Where Art Thou'.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#5 *Iceman 14 år siden

Hvor pudsigt - jeg troede Dan Simmons allerede havde skrevet det med Ilium og Olympos. Måske de lige skulle læse de to bøger inden de kom for langt med manus. Det er sgu klasse historiefortælling og sci-fi.

En blanding af, at guderne i virkeligheden er en del af post menneskeligheden og har udstyret Achilleus, Odysseus, Hector etc med nanoteknologi for at gøre dem stærkere i kamp, hvor de forskellige guder så holder med hver deres side og hjælper deres 'helte' på den græske og trojanske side.

History has become a future that will soon be history...
"Well, I'm gettin' something really special too. And by special I don't mean special like that Kleinaman boy down the street. More special like...
Gravatar

#6 Norrah 14 år siden

Lyder godt, trænger til en god brad pitt film.
Som i: "endnu en"...
Gravatar

#7 Lukas 14 år siden

#4 Hov! Du har ret. Jeg læste det vidst lidt forkert! (:
Gravatar

#8 hurin 14 år siden

Det er faktisk lavet før. Der er en Japansk tegnefilm med dette tema.

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime...
Zardoz has spoken

Skriv ny kommentar: