Tidligere er der fra tid til anden over de sidste par år blevet vakt nyt liv til rygterne om den lovede cross-over film “Batman vs. Supeman”, hvori den mørke ridder fra Gotham City blev nødsaget til at gå op imod den blå/røde mand af stål fra Metropolis. Selvom projektet blev skrinlagt, har Warner Bros. dog ikke helt droppet planerne.

Christian Bale, der har rollen som Batman i den seneste “Batman Begins” og dens kommende fortsættelser, er med på at lave en sådan film, og nu er idéen blevet fremlagt for den nye Superman, Brandon Routh.

”Det er en svær ting at tænke over,” siger den nye Superman-skuespiller om forslaget. ”Fordi jeg synes ikke, at Superman burde bekæmpe Batman. Jeg ville være nødt til at læse manuskriptet for at se om der var en ordentlig historie bag det, bortset fra at de bare skulle slås. De skulle redde verden – ikke slås.”

“Batman vs. Superman” var nær blevet en realitet for nogle år siden med Wolfgang Peterson i instruktørstolen. Det er dog stadig planen at føre filmen ud i livet, men først efter at både “Batman” og “Superman” har kørt deres individuelle eventyr over en række film.Vis kommentarer (44)
Gravatar

#1 danschier.dk 18 år siden

Det fede ville være hvis de tog udgangspunkt i Frank Millers: The Dark Knight Returns. Bedst superhelte tegneserie der er lavet, og Superman har en central rolle.
Gravatar

#2 Lyhne 18 år siden

Jeg er glad for at Brandon Routh har et sådan syn på sagen!! Der blir nød til at være en rigtig god historie bag, hvis to sådanne superhelte skal fare i fjerene på hinanden!!
Gravatar

#3 Slettet Bruger [3225920475] 18 år siden

Batman er vel i sagens natur ikke en 'superhelt'. I hvert er min definition af en superhelt, én der har overmenneskelige egenskaber af én eller anden art. Batman er vildt stærk og har fænomenale reaktioner og den slags, men han er stadig et 'almindeligt' menneske.
Gravatar

#4 Confused101 18 år siden

#3 Den diskussionen har jeg haft før. Den endte med dette...i kort form: superkræfter, henviser til personen har kræfter udover det sædvanlige (altså "super"). Hvis en person er en "superidiot" henviser det til han er en idiot udover det sædvanlige (super)...og samme argument med "supersej", "superfest" osv osv osv.

Altså udfra denne argumentering må en superhelt være en helt udover det sædvanlige (super igen igen), og ikke nødvendigvis en person med superkræfter.

Om man er enig eller ej, er op til en selv men argumentationen er ikke helt absurd.
Gravatar

#5 filmz-Kadann 18 år siden

#3 -

Så er der jo en del der ikke er superhelte. :) Men, Batman er jo på sin vis overmenneskelig på et eller andet plan, dels p.g.a. hans enorme vilje og indsats mod kriminalitet og dels p.g.a. hans evner som detektiv. Det er godt nok ikke noget der er lagt voldsomt meget vægt på de senere år, men i tegneserien går han jo for at være verdens bedste detektiv, samtidig med at han er et af jordens farligste mennesker.

Så jo, jeg vil nu stadig definere både ham, Robin og Nightwing som superhelte, selvom de er almindelige mennesker bag masken. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#6 filmz-Batwing-One 18 år siden

#4+5 -

Så er det vist sagt så flot som det kan gøres, jeg er enig !!
Stay frosty people !!
Gravatar

#7 Slettet Bruger [473260685] 18 år siden

AAAAAAARRRRRRGGGGGGGGHHHHHHHHHH...
NEJ, den film skal ikke laves!!!!!
Gravatar

#8 filmz-vlx 18 år siden

De kunne få fat i Michael Keaton, og så kunne de lave dark knight returns. Selv om Christopher Reeve ikke var skvattet af hesten var han jo nok alligvel for gammel til rollen.

Det kunne være lidt fedt at se Superman få tæsk af en 60 år gammel batman
Gravatar

#9 filmz-d4||3 18 år siden

Nu ved jeg ik hva der sker i de forskellige tegneserier og det der justice league. Men for at batman overhovedet ska ku røre superman ska han vel vide hvad hans svaghed er?
Batman er jo en svans i forhold til superman :D

Og et slag fra superman burde jo nakke batman rimelig langt ud i atmosfæren.. Superman er The One! :D
Gravatar

#10 gi-jones 18 år siden

Det undrer mig, at det er op til skuespillerne at udtale sig om den slags. Det er da en useriøs nyhed, for det er jo rent snak. Det er sgu producenterne der bestemmer om det bliver til noget eller ej.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.

Skriv ny kommentar: