Advarsel! Spoilers for “Breaking Bad” og “El Camino: A Breaking Bad Movie”.

Bryan Cranston og Aaron Paul gør comeback i den kommende sidste sæson af “Breaking Bad”-spinoff-serien “Better Call Saul”.

Det er efterhånden ni år siden, at den mesterlige serie om en kemilærer, der brugte sine evner til at skabe et metamfetamin-imperium, rundede af. Dengang endte det med hovedpersonen Walter White død efter at have befriet sin partner in crime, Jesse Pinkman.

Det stopper dog ikke karaktererne fra at dukke op i spinoff-serien “Better Call Saul”, der fokuserer på Walter White og Jesse Pinkmans advokat, Saul Goodman, aka Jimmy McGill, spillet til perfektion af Bob Odenkirk. Det har medskaberen af serien, Peter Gould, afsløret i et panel ved PaleyFest i Los Angeles, rapporterer Variety:

“Jeg vil ikke spoile ting for publikum, men jeg vil sige, at det første spørgsmål, vi havde, da vi begyndte showet, var ‘Kommer vi til at se Walt og Jesse i showet?’ I stedet for at undvige, vil jeg bare sige ja. Hvordan eller omstændighederne eller noget som helst, det bliver I bare selv nødt til at finde ud af, men jeg er nødt til at sige, at det er en af mange ting, som jeg tror, I vil opdage denne sæson.”

Serien har indtil videre i høj grad foregået inden handlingerne i “Breaking Bad”, så det bliver spændende at se, hvordan White og Pinkman inkorporeres i den nye sæson. Det er dog ikke første gang, vi ser Paul og Cranston gentage deres ikoniske roller. I 2019 fik vi nemlig spillefilmen “El Camino”, der afslørede, hvad der skete med Jesse efter at have sluppet fri.

Læs også: “Netflix offentliggør ‘The Witcher’ Sæson 3-produktionsstart og -plotdetaljer”

“Better Call Saul” Sæson 6 får premiere den 18. april på Netflix.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: