Sponsoreret indhold. I en 2017-test scorer Netflix bedst af de seks testede streaming-tjenester. På udbud, lyd- og billedkvalitet, fleksibilitet, funktioner og brugeroplevelse scorer tjenesten 23 ud af 25 point.

Se også: Disney: “Star Wars” og Marvel flyttes til vores nye streaming-tjeneste

Men godt indhold og mulighed for god billedkvalitet gør det ikke alene, hvis du går op i at streame film og serier bedst muligt.

Test-vinderen Netflix kræver eksempelvis kun 0.5 megabits per sekund for at bruge tjenesten. Men det er med lavest mulige kvalitet.

Skal du derimod streame i Ultra HD, så skal du op på 25 megabits per sekund.

Din bredbånds-hastighed afhænger blandt andet af parametre som antal brugere, forbrug og hyppighed.

Sponsoreret af Billig-Bredbånd.nu, der har udviklet en test, hvor du kan afgøre, hvilken bredbånds-hastighed der er optimal for dig. Du finder testen her.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (33)
Gravatar

#1 kblood 2 år siden

Det er helt klart også min oplevelse, selv med dårligt WiFi eller Internet, så kan den stadigt streame uden at begynde at holde pauser og alt muligt. Deres caching og... hmmm, ved ikke lige hvad det hedder med hvordan man gør med de videoer når de tilpasser sig alt after båndbredden... men Netflix gør det virkeligt godt, hvor at næsten alle andre tjenester... Youtube, HBO... all jeg har prøvet tror jeg, ofte kan begynde at give mærkelig lag hvor at den bare virker ude af stand til at cache ordenligt.
Gravatar

#2 Nagash 2 år siden

Hvem har de lige sammenlignet med? For det ned billed- og lydkvalitet er direkte løgn! Amazon Prime har godt nok et trist udvalg her i landet, men deres billed- og lydkvalitet spiser Netflix til morgenmad. Just saying.
Gravatar

#3 nathue 2 år siden

Filmz skrev:
Sponsoreret indhold.


Hvad betyder det? Man kan da ikke bare skrive "sponsoreret indhold" uden at skrive, hvem det er? At dømme ud fra artiklens overskridt, indhold og det gigantiske logo, er det Netflix, der har betalt for dette indlæg?

Hvis det er tilfældet, er det da dybt useriøst at bringe sådan en "artikel" på et nyhedssite. Eller er det en joke?
Gravatar

#4 Nagash 2 år siden

#4 - Lyder meget som om Morten har hænderne i lommen på Netflix. Især taget i betragtning, at der stå lodrette løgne i artiklen :(
Gravatar

#5 Mejse 2 år siden

#4 det er vel som sådan ikke løgne ? der står bare der i 2017 er lavet en test og hvad den viste, så siger de jo heller ikke at netflix har den bedste billed kvalitet, men at de score bedst i testen som dækker flere ting :)
Gravatar

#6 Morten Vejlgaard Just 2 år siden

#3 God pointe. Er nu tydeliggjort.
Gravatar

#7 Morten Vejlgaard Just 2 år siden

#4 Ro på. Link til testen, intet farligt i det.
Gravatar

#8 Nagash 2 år siden

#7 - Virker som en mærkelig test. Hvorfor er Amazon ikke på listen fx? Ikke at I kan gøre for, at mobil.nu ikke gør sit arbejde ordentligt, men stadig.

Og hvordan Netflix kan score 5/5 på billed- og lydkvalitet, kan jeg simpelthen ikke tage seriøst, når både billed og lyd, er fulstændig drænet for bitrate.

Man fristes lidt til at tro, at testen er foretaget på en mobiltelefon? :D
Gravatar

#9 kblood 2 år siden

#8 Det er jo netop det gode ved Netflix at deres service KAN køre på en mobil telefon med en lav data hastighed. Det er derfor de har fået den gode score. Andre services er måske virkeligt gode når de har 20 mbit eller mere til rådighed, men kommer man så ned på 1 mbit eller mindre, eller hvis der er udfald, så er der andre services som dør ret hurtigt på det og man ender i noget caching helvede.
Gravatar

#10 kblood 2 år siden

https://www.reddit.com/r/amazonprime/comments/5g6g...

Syntes man kan finde rigtigt meget om at Amazon Prime netop ikke er specielt god når det gælder om at kunne klare sig på en lav hastighed. Så hvis Prime havde været med i testen... så havde den nok helt klart ikke fået 5/5.

Skriv ny kommentar: