James Cameron havde valget imellem at lave “Avatar” eller “Alita: Battle Angel”. Begge drømmeprojekter for Cameron, men han valgte som bekendt “Avatar”. Nu instruerer “Sin City”-instruktør Robert Rodriguez i stedet – første trailer er ude nu!

Se også: Robert Rodriguez hævnede sig på Harvey Weinstein med “Planet Terror”

James Cameron er dog med som producent på denne filmatisering af Yukito Kishiros manga-romaner.

“Alita: Battle Angel” finder sted i det 26. århundrede, hvor den efterladte Alita findes af den barmhjertige cyber-doktor, Ido på lossepladsen i Iron City. Da Alita vågner op har hun ingen erindring om, hvem hun er og kan ikke genkende den virkelighed, hun befinder sig i.

Den kvindelige cyborg Alita skal nu opklare sandheden om sin fortid og tager på en rejse for at kæmpe mod de uretfærdige og korrupte kræfter i Iron City – ikke langt fra handlingen i dette års “Ghost in the Shell”.

Rosa Salazar spiller titelrollen over for et cast af navne som Eiza González, Jennifer Connelly, Michelle Rodriguez, Christoph Waltz, Jackie Earle Haley, Mahershala Ali og Ed Skrein.

“Alita: Battle Angel” får premiere d. 19. juli.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 flumz 6 år siden

HVORFOR!?!?!?!? skal hun som den eneste cyborg laves så tydelig at hun er lavet i CGI? jeg fatter det ikke! øv jeg havde ellers glædet mig! :(
Gravatar

#2 123456789 6 år siden

flumz (1) skrev:
HVORFOR!?!?!?!? skal hun som den eneste cyborg laves så tydelig at hun er lavet i CGI? jeg fatter det ikke! øv jeg havde ellers glædet mig! :(
Kunne det være at CGI'en ikke er i top fordi filmen er langtfra færdig? hmm i wonder...
Gravatar

#3 Nagash 6 år siden

#2, nu sagde han "som den eneste". Se på de andre cyborgs. De ser ikke når så slemme ud.
Gravatar

#4 Mejse 6 år siden

#3 eneste grund til de ikke ser så "slemme" ud er fordi at de ikke på nogen måde er menneskeligende....ingen af effekterne ser på nogen måde færdige ud :)
Gravatar

#5 Nagash 6 år siden

Ja ja, så ser vi åbenbart forskelligt på det. Synes sgu det ligner lort. Men så igen, jeg kan ikke rigtig med japansk animé og endnu mindre med filmatiseringer af dem (host host Ghost in the Shell host), så jeg kan egentlig være ligeglad. Kildematerialet har aldrig sagt mig noget, så hvorfor skulle filmen egentlig det.
Men derfor kan jeg stadig godt have en holdning til om CGI'en ser ordentlig ud på hovedkarakteren. Det gør den altså ikke, men ser helt fin ud på de bikarakterer men ser i traileren.
Gravatar

#6 Mejse 6 år siden

#5 selvfølgelig kan du have en mening og din mening er ligeså god som min :) de er bare forskellige :) jeg syntes ikke nogen af effekterne så 100 procent færdige ud
Gravatar

#7 flumz 6 år siden

123456789 (2) skrev:
Kunne det være at CGI'en ikke er i top fordi filmen er langtfra færdig? hmm i wonder...


tvivler på det bliver bedre nu det er en trailer! ;)

Men de andre har sku da et alm ansigt hvorfor skal hendes øjne være så store som om det var anime? Nu er det jo en rigtig folk måtte de da også gerne gøre hun så bare lidt alm ud
Gravatar

#8 Nagash 6 år siden

#7 - Lige det med øjnene der ligner anime, er fordi det stammer fra anime. Det var ikke så meget det, der irriterede mig ved hende. Synes bare generelt hun er grim lavet :D
Gravatar

#9 Mejse 6 år siden

#7 altså øjnene ser freaky ud men passer jo meget godt med hendes øjne i original matrialet, og så er det da ofte set at CGI bliver markant bedre ikke bare mellem første trailer og film men også bare første og anden og tredje trailer.
Gravatar

#10 Kaversmed 6 år siden

Fantastisk stykke musik i øvrigt!
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...

Skriv ny kommentar: