“Rush Hour”-instruktøren Brett Ratner skal stå bag kameraet på projektet “Playboy”, Universal Pictures og Imagine Entertainments planlagte film om Playboy-magasinets grundlægger, Hugh Hefner. Brian Grazer er producer på filmen, og John Hoffman står for mansukriptet.

Det har vist sig at være problematisk at lave en film over Hefners lange liv som et ikon for den seksuelle revolution, men Ratner og Hoffman har fundet på en indgangsvinkel, der kunne godkendes af både Grazer og den 81-årige Hefner, som godkendte udkastet for nylig under et møde i sit Playboy Mansion.

Ratner har i mellemtiden færdiggjort “Rush Hour 3” til en premiere i august. Han har samtidig arbejdet sammen med Grazer på et drama skrevet af Russell Gewirtz, der bliver beskrevet som værende i stil med “Ocean’s Eleven”, hvori ansatte i Manhattans Trump Tower røver fra bygningens rige beboere. Eddie Murphy og Chris Rock er allerede udset til to af hovedrollerne, og de håber at få Chris Tucker, Dave Chappelle, Jamie Foxx, Denzel Washington og Sidney Poitier med om bord på projektet også.

Ratner venter for tiden på en omskrivning til projektet, og Hoffman er netop begyndt at arbejde på manuskriptet til “Playboy”. Instruktøren vil starte med det af de to projekter, der ligger klar først.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 filmz-tom welling 15 år siden

Det bliver kanon dette her.
Gravatar

#2 filmz-sweien 15 år siden

Fuck da Playboy filmen. Hvis jeg ville se det, så tændte jeg da bar for the playboy channel.

MEN !!!

Eddie Murphy, Chris Rock, Chris Tucker, Dave Chappelle, Jamie Foxx, Denzel Washington og Sidney Poitier sammen i en film? Det kan jo godt blive sjovt (selvom de 2 sidste måske ikk passer helt ind i fællesskabet?) ellers kan man jo altid smække L. Jackson på den :D
Gravatar

#3 raylewis 15 år siden

en film om hugh hefner.....mere oplagt hovedrolle for george clooney findes vist ikke
Gravatar

#4 filmz-Sjovhat 15 år siden

Jeg hørte på et tidspunkt at Oliver Stone (tror jeg nok det var) havde planer om at lave en musical omkring Hefner og playboy, jeg havde lidt håbet at han ville være gået videre med den for jeg tror det kunne være sjovt at se. Men lad os nu se hvad Ratner kan få ud af det
Gravatar

#5 myshkin 15 år siden

giggity giggity
"also it's a movie don't be a cunt."
- internet anonymous
Gravatar

#6 MikkelHJ 15 år siden

#5 I do hope nothing happens to spoil this fancy dinner party
Don't you dare take Miles. You can take the children, but you leave me my monkey.
Gravatar

#7 filmz-ljosaa 15 år siden

Alle de sorte stjerner i en film ville være SÅ nice! God damn det ser jeg frem til.
"What we do in life, echoes in eternity"

Skriv ny kommentar: