Lionsgate Films har offentliggjort, at “A Good Day to Die Hard”-stjernen Bruce Willis slutter sig til den kommende actionfilm “The Prince”.

Se også: Bruce Willis bekræfter “Die Hard 6″.

Filmen omhandler en pensioneret mafiahåndlanger fra Las Vegas, der bliver tvunget til at vende tilbage til byen for at stå overfor sine tidligere fjender, da hans datter bliver kidnappet.

Willis vil dog ikke spille hovedrollen denne gang – det tyder derimod på, at den hårdkogte actionhelt påtager sig skurkerollen, da Willis ifølge beskrivelsen vil spille en mand, som har ventet på, at den pensionerede håndlanger skulle vende tilbage til Vegas for at få en konfrontation.

“The Prince”, der instrueres af Sarik Andreasyan (“American Heist”) ud fra manuskript af “Red Dawn”-forfatteren Jeremy Passmore og Andre Fabrizio, har endnu ingen hovedrolleindehaver tilknyttet, men det til trods står filmen til at begynde optagelser i New Orleans til oktober.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Silver666 10 år siden

Han udtalte da ellers han var træt af at lave action film?
.Pengene må være for gode
Gravatar

#2 Slettet Bruger [4056029435] 10 år siden

Tja, jeg var også under indtrykket af, at han var træt af actionfilm.
Gravatar

#3 Salene 10 år siden

Sylvester kickede ham fra Expendables fordi han forlangte 4 mill dollar for 3 dages arbejde imens de andre var godt tilfreds med 3mill dollar. Så hmmm om ham der Sarik Andreasyan har givet ham en højere løn, det grådige gamle svin. Den bliver set online, får ik en krone herfra.
Gravatar

#4 Highland Park 10 år siden

Salene (3) skrev:
Så hmmm om ham der Sarik Andreasyan har givet ham en højere løn, det grådige gamle svin. Den bliver set online, får ik en krone herfra.
Så ka' han lære det!
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#5 Blacksanta 10 år siden

""A Good Day to Die Hard"-stjernen Bruce Willis"


:'(
Gravatar

#6 Warbeard 10 år siden

Jeg kan godt lide Bruce Willis
Gravatar

#7 misuma 10 år siden

Jeg har længe været fan af Brucie, men efter jeg så interviewet hvor han var en total douchbag, så mistede jeg sgu en del for ham.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#8 Lord Beef Jerky 10 år siden

#7 han kan være ligeså stor douchebag i virkeligheden, som han har lyst til, men jeg kan nu stadig godt lide mange af hans film. Bare ikke den seneste Die Hard. Den kan jeg ikke lide.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#9 Big Daddy 10 år siden

Lord Beef Jerky (8) skrev:
han kan være ligeså stor douchebag i virkeligheden, som han har lyst til, men jeg kan nu stadig godt lide mange af hans film. Bare ikke den seneste Die Hard. Den kan jeg ikke lide.
Når du har ret, har du ret og jeg er enig...derfor har du ret!
Os, De Konforme

Skriv ny kommentar: