På trods af at den femte “Die Hard”-film, “A Good Day to Die Hard”, endnu ikke har ramt biograferne, så er Bruce Willis ikke bange for at udtale sig om franchisens fremtid – det bliver også til en sjette omgang yippee-ki-yay.

Se også: Blod og bandeord vender tilbage i “A Good Day to Die Hard”.

Willis svarer kort og kontant på spørgsmålet om, hvorvidt der kommer en “Die Hard 6”, ved blot at sige ja.

Mens dette selvfølgelig langt fra sikrer, at vi får John McClane at se en sjette gang, så bekræfter det dog, at Willis er klar på at vende tilbage, skulle “A Good Day to Die Hard” blive en succes og derved sikre seriens videreførsel.

Ud fra den manglende succes af både Sylvester Stallone og Arnold Schwarzeneggers seneste film kunne det dog se sort ud for Willis, idet både “Bullet to the Head” og “The Last Stand” har vist sig fuldkommen at floppe i biograferne. De to film var dog ikke franchise-baserede, mens “A Good Day to Die Hard” er den femte film i en aldeles populær serie, så Willis burde have sit på det tørre.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Zombi 11 år siden

Jeg tror nok Die Hard 5 skal klare sig. Det er en kendt franchise og mange folk er vokset op med Die Hard serien, og mange af dem har sikkert selv fået børn nu, og der er sikkert flere af dem der tager sine børn med, da de nu har samme alder som dem selv, da de så Die Hard for første gang.
Gravatar

#2 Salene 11 år siden

Jeg sagde det jo forleden^^ De Gamle GRÅDIGE SVINER SKAL BARE MALKE HVA MALKES KA. FØJ!!!De høre hjemme på et Museum. Extratorrent.com/Piratebay skal igen redde mig fra Spendere mit guld på sådan nogle Gamle plastik Pikke.
Gravatar

#3 Slettet Bruger [1531862343] 11 år siden

#2 -

Jeg ved ikke hvad du sagde, det er forholdsvis svært at læse.
Gravatar

#4 Zombi 11 år siden

Salene (2) skrev:
Gamle plastik Pikke.


Tak for det mentale billede. :/
Gravatar

#5 elitehater 11 år siden

Mistede interessen for DH efter at have slæbt mig igennem 4.0.. Tror jeg venter og ser den på dvd, hvis den bliver godt modtaget.
Gravatar

#6 Nagash 11 år siden

Jeg skal ind og se den i aften. Egentlig har jeg lidt svært ved ikke at have et lille smil på. De trailers jeg har set indtil videre, hæver den langt over 4'eren. Og det til trods for, at jeg nok ikke synes 4'eren var så slem, som så mange andre synes.
Gravatar

#7 SiniSael 11 år siden

4 er okay, men skurken er jo fuldkommen urealistisk - selv i Die Hard regi, og basal ideen om det er Firesale *fnis* ^^,

Men tilgengæld ser 5'eren langt mere tro mod formelen som er Die Hard, ihvertfald mere end 4'eren.

Men lad os nu se - om ikke andet tjener filmen hjem alene på grund af de fans som er vokset op med Die Hard.

Og indrømmet The Last Stand og specielt Bullet to the head virker for B films agtigt til at selv kendte action stjerne kan hive den hjem.

På den note - 50-ish Sly karakter med frisk ink på kroppen oO meh - idet mindste i Expendables var det work i progress, mens den i BTTH virker for pænt taget hans karakter i betragtning. Også er det med økserne oO really?!?

Dog ser Last Stand okay ud, på den der tømmermændsagtige måde, selvom historien lugter langt væk :D
Gravatar

#8 pectus 11 år siden

Ærlig talt.. Jeg synes han er for gammel :-)
Gravatar

#9 Geekalot 11 år siden

la nu det dø !!!!! de første 2 var gode, resten er noget LORT
Gravatar

#10 S.S 11 år siden

Geekalot (9) skrev:
la nu det dø !!!!! de første 2 var gode, resten er noget LORT


3´eren var sgu da en million gange bedre ind 2´eren.

Skriv ny kommentar: